(VIDEO) Arch 1S, cel mai nou model de motocicletă creată de Keanu Reeves şi Gard Hollinder, intră în producţie cu un motor de 2032 cm cubi

7 Aprilie 2023, 13:11
Redacţia PiataAuto.md
Renumitul actor Keanu Reeves şi geniul motocicletelor custom Gard Hollinder au fondat mai mulţi ani în urmă împreună compania ARCH Motorcycles, care produce motociclete în serie mică, dar fabuloase în design, inginerie şi performanţă. Două modele sunt deja în producţie de mai mulţi ani, iar preţul acestora e pe măsură, pornind de pe la 80 mii dolari şi trecând peste 100 mii. Ei bine, acum a intrat în producţia de serie şi modelul Arch 1S, care a fost dezvăluit încă la sfârşitul lui 2017. Şi abia acum, după mai mult de 5 ani, motocicleta ajunge în sfârşit să fie produsă şi livrată clienţilor care o aşteaptă.
Dar motocicleta e una din cele mai fascinante din câte există astăzi în lume, rămânând la fel de magnifică până şi acum, la 5 ani după prezentarea ei iniţială. Ea e propulsată de un motor V2 de origine S&S, de 2.032 cm cubi, care dezvoltă 140 CP şi 156,3 Nm.
Dar dincolo de motor, motocicleta are o mulţime de soluţii inginereşti deosebite faţă de altele, precum ar fi monobraţul spate sau rezervorul din fibră de carbon transformat într-un întreg sistem de filtrare a aerului de admisie.
O mulţime de componente sunt realizate din aluminiu sculptat din bucăţi unitare, precum şi din fibră de carbon, pentru a asigura şi un aspect unic, dar şi o greutate finală redusă. În tandem cu putere motorului, Arch 1S va fi un sport cruiser fabulos, cu siguranţă. Iar primele exemplare vor fi văzute în curând pe străzi, bucurându-şi proprietarii care le-au aşteptat vreme de 5 ani. Compania fondată de Reeves şi Hollinder, însă, i-a ţinut în permanenţă informaţi pe aceştia, motocicleta necesitând a fi adusă la perfecţiune, cu multiple testări, înainte de a fi lansată acum ca un produs desăvârşit de serie.
Cei de la ARCH au publicat şi un video în care Gard Hollinder a anunţat startul producţie pentru 1S şi descrie în mai multe detalii noua motocicletă. Vezi tot mai jos.
0
5,454
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!