(VIDEO) Chişinăul i-a livrat unui taximetrist o pedeapsă imediată sub forma unei capcane nevăzute, după ce acesta a vrut să depăşească pe acostament

12 Aprilie 2023, 18:39
Redacţia PiataAuto.md
Chişinău, din păcate, are străzi cu gropi care s-au acutizat odată cu venirea primăverii şi care pot deveni adevărate capcane atunci când plouă şi „relieful” acestora nu se mai vede. Un taximetrist a aflat azi pe propria piele cum se simte o asemenea capcană ascunsă, după ce a încercat să depăşească fluxul de maşini ce stăteau în ambuteiaj pe marginea dreaptă a drumului, spre acostament.
Situaţia s-a produs azi dimineaţă, la o oră de trafic aglomerat de pe Calea Moşilor. Maşinile stăteau pe trei benzi în ambuteiaj, înaintând încet. Acolo există spaţiu de încă o bandă, dar acel spaţiu se îngustează rapid, prin urmare, maniera de a ocoli traficul pe acolo nu e tocmai agreată de cei care stau în aşteptare. Taximetristul, însă, a vrut să facă o asemenea ocolire, dar s-a pomenit că ploile au agravat şi mai mult gropile, iar maşina sa a nimerit cu ambele roţi din partea dreaptă în ele, devenind imobilizată.
Taximetristul nu a mai putut ieşi de unul singur de acolo, aşa că a fost nevoie de tractare, iar orice economie intenţionată de tip s-a dus pe apa sâmbetei. Vezi totul în video-ul de mai jos.
0
5,923
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!