(VIDEO) Un Audi Q7 fără frâna de parcare, surprins de o cameră de bord în timp ce o ia la vale în Chişinău

28 Aprilie 2023, 18:21
Redacţia PiataAuto.md
O situaţie atipică, la un pas de a fi sfârşit mai grav, a fost surprinsă astăzi de camera de bord a unui şofer, care a reuşit să frâneze la timp pentru a evita un accident. Un Audi Q7, model care e dotat cu cutie automată şi frână electronică de parcare de obicei, a început a rula în spate din locul în care era parcat, ajungând perpendicular drumului, pe bulevardul Dacia — o arteră cu 4 fâşii de drum, două dintre ele având câte 3 benzi de circulaţie.
Maşina a lovit iniţial bordura cu roţile spate şi, având gardă la sol mai mare, a urcat cu acele roţi peste bordură, apoi a continuat să se mişte mai departe, până când şi roţile faţă au ajuns la bordură şi, din fericire, maşina s-a oprit aici, înainte de a ajunge pe fâşia cu 3 benzi şi de a provoca un accident acolo. A reuşit să oprească la timp şi autorul filmării.
Din câte spune acelaşi autor, omul care aleargă spre maşină era doar un trecător care voia să ajute la oprirea maşinii, nu proprietarul maşinii. E neclar deocamdată cum de a pornit maşina la vale şi în ce regim al cutiei şi frânei de mână se afla, deci nu putem spune dacă e doar o neatenţie a şoferului sau o disfuncţie a maşinii. Se pare, însă, că toată situaţia s-a trecut fără daune semnificativ la maşină.
Vezi totul în video-ul de mai jos.

Sursa video: Facebook / grupul GBM.Online / Şaufert Ion
0
9,763
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!