(VIDEO) La limita echilibrului, cu un copil pe o trotinetă electrică, pe mijlocul drumului prin traficul din Chişinău

3 Mai 2023, 08:41
Redacţia PiataAuto.md
Odată cu încălzirea vremii, trotinetele electrice au reapărut pe străzi şi chiar dacă există deja capitole noi în regulamentul de circulaţie rutieră, care specifică mult mai clar cum e recomandată să se meargă cu ele şi ce e interzis, acestea continuă să mai reprezinte situaţii de risc. Totuşi, în unele cazuri totul pare dus până la o limită incredibilă a iresponsabilităţii.
Un asemenea caz a fost surprins ieri după amiază în Chişinău. Un adult şi un copil, probabil tatăl şi copilul său, au fost surprinşi înaintând ambii pe aceeaşi trotinetă, pe mijlocul drumului, între cele două sensuri de circulaţie, prin trafic, fără vreo cască de protecţie şi pe deasupra adultul pare că abia reuşeşte să ţină echilibrul trotinetei cu roţi mici şi cu doi oameni pe ea.
Din păcate, casca de protecţie nu e obligatorie pe trotinete în Moldova, la viteze de până la 50 km/h, deci lipsa lor din video nu constituie o încălcare, dar circulaţia câte doi pe trotinetă e interzisă, iar pe carosabil trebuie să se desfăşoare pe partea dreaptă a drumului, dacă nu există piste dedicate alăturate. Toată situaţia de aici pare că aşteaptă să degenereze în orice secundă într-o căzătură şi un posibil accident. Şi parcă instinctul de supravieţuire ar trebui să sugereze că e ceva în neregulă cu o asemenea manieră de rulare cu un copil alături prin oraş. Din fericire, ieri s-a trecut fără un accident.

Vezi totul în video-ul de mai jos.

Sursa video: Facebook / grupul Lista AutoHam Moldova
0
1,078
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!