(VIDEO) Şofer începător, aruncat de un autobuz în afara carosabilului în Chişinău, ajunge să-şi accidenteze maşina într-un gard

11 Mai 2023, 08:59
Redacţia PiataAuto.md
O situaţie de neînţeles a fost surprinsă ieri în Chişinău, la intersecţia bulevardului Moscova cu strada Studenţilor, acolo unde un autobuz a înghesuit un Renault în momentul virării la dreapta, condus de un şofer începător, şi l-a aruncat practic în afara carosabilului.
Autobuzul a virat dreapta şi fie n-a observat Renault-ul, fie la fentat intenţionat, dar e cert că la finalizarea manevre de virare nu mai era spaţiu de ambele vehicule. Reacţia şoferului începător a fost şi ea oarecum stângace, aşa că acesta a ales să evite impactul cu autobuzul luând dreapta în afara carosabilului. Acolo, însă, era un gard metalic nu foarte înalt, pe care Renault-ul l-a lovit şi în care şi-a deteriorat uşor partea din dreapta faţă.
După acest incident, şoferul de autobuz nu a oprit. După câteva secunde şi şoferul de Renault a dat în marşarier şi pare să-şi fi continuat drumul, fără a-şi inspecta pagubele la maşina sa.
Vezi totul în video-ul de mai jos.

Sursa video: Telegram / StopHam Moldova
0
3,553
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!