Un Audi înmatriculat în România şi căutat de Interpol, reţinut de poliţiştii de frontieră din Moldova

29 Iunie 2023, 11:04
Redacţia PiataAuto.md
Un caz bizar a fost raportat ieri de Poliţia de Frontieră din Republica Moldova şi vizează un Audi înmatriculat în Bucureşti, România. La traversarea frontierei Giurgiuleşti-Galaţi, maşina fabricată în anul 2020 a fost depistată de poliţiştii moldoveni ca fiind căutată de Interpol, fiind anunţată în căutare de autorităţile din Germania, de unde fusese furată anterior.
Maşina era condusă de un cetăţean al Moldovei, posibil cu dublă cetăţenie, în vârstă de 27 de ani. Poliţiştii de Frontieră au estimat că valoarea maşinii ar fi de circa 40.000 euro şi au reţinut şi sigilat automobilul, demarând şi ancheta.
E bizar, însă, cum a putut fi înmatriculat acest Audi furat în Bucureşti, iar după asta a putut să traverseze şi cel puţin odată frontiera, fără ca cineva din autorităţi să depisteze până acum că maşina e în căutare. Cel mai probabil, maşina va fi imobilizată o perioadă lungă de timp pe parcursul anchetei, iar apoi, în cooperare cu Interpolul şi poliţia din România şi Germania, ar putea avea şanse să ajungă într-un final înapoi la proprietarul iniţial. Însă descoperirea abia acum a maşinii ar putea însemna şi o anunţare tardivă a acesteia la poliţia din Germania, iar în asemenea cazuri e investigat de obicei şi proprietarul iniţial pentru o posibilă implicare.
0
1,092
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!