(VIDEO) Bulevardul Dacia din Chişinău, plin de maşini care claxonau astă noapte după victoria echipei Moldovei la fotbal în faţa Poloniei

21 Iunie 2023, 08:20
Redacţia PiataAuto.md
Bulevardul Dacia din Chişinău s-a transformat brusc astă noapte, preţ de circa o oră, într-un loc extraordinar de aglomerat de maşini care claxonau şi fani care-şi strigau entuziasmaţi ovaţiile, după victoria neaşteptată şi nesperată a echipei Moldovei la fotbal în faţa echipei din Polonia.
Moldova nu e de obicei foarte puternică la fotbal, iar în meciul de aseară echipele plecaseră la pauză cu un scor de 2:0 în favoarea Poloniei, prin urmare fanii Moldovei nu mai sperau la o minune, ci maxim la un gol de onoare. Polonezii au înscris primul gol în minutul 12, prin Milik, urmat de un alt gol în minutul 34, prin Lewandowski.
Însă, în a doua repriză moldovenii au reuşit să producă minuni pe teren. Ion Nicolaescu a marcat primul gol în minutul 48 şi tot el l-a marcat şi pe al doilea, în minutul 79. Iar golul final a fost înscris de Vladislav Baboglo în minutul 85. Astfel, meciul de ieri, din preliminariile Campionatului European din 2024, s-a finalizat cu 3:2 în favoarea Moldovei.
Bineînţeles, fanii care au ieşit de pe stadionul Zimbru de la acest meci, situat pe bulevardul Dacia, au fost nerăbdători să-şi etaleze entuziasmul şi bucuria. Numărul mare de maşini ieşite simultan din zona stadionului a produs ambuteiaje, iar astfel claxoanele şi exclamaţiile au durat ceva timp pe parcursul nopţii. Poţi vedea unul din asemenea momente în video-ul de mai jos.
Cu siguranţă fotbaliştii echipei Moldovei merită toată admiraţia pentru meciul de aseară! Bravo, Moldova!

Sursa foto: Federaţia Moldovenească de Fotbal; sursa video: Telegram / Kishinev v Teme
0
1,162
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!