(VIDEO) "Cine ţi-a vândut permisul?" Un şofer din Chişinău are probleme cu parcarea şi e luat la rost de un alt şofer

28 Iunie 2023, 09:58
Redacţia PiataAuto.md
Un şofer din Chişinău a fost surprins ieri într-o ipostază din care e clar că are mari probleme în a putea efectua o simplă parcare laterală cu maşina sa, un Renault Megane. Un alt şofer îl ia la rost, probabil pentru alte manevre periculoase anterioare din trafic şi-l întreabă cine i-a vândut permisul de conducere. Acţiunile de mai departe ale şoferului de Renault demonstrează că întrebarea despre permis e oarecum justificată, or, un şofer ar trebui să aibă permis de conducere abia după ce poate executa asemenea manevre elementare, care sunt de obicei şi parte din examenul auto.
Şoferul încearcă a parca, însă în mod clar nu-şi simte dimensiunile maşinii şi nu are o înţelegere clară despre traiectoriile corecte în asemenea caz. Mai grav, însă, e că acesta tamponează maşina din spate în încercarea sa de a parca.
Cel puţin, dacă şoferul maşinii spate şi-a găsit bara de protecţie zgâriată, va şti acum cauza. Vezi totul în video-ul de mai jos. Totuşi, autorul video-ul nu menţionează dacă şoferul a rămas la locul incidentului sau a plecat, or, pentru asemenea cazuri, oricât ar fi de stânjenitoare, există asigurare şi proceduri simple, care rezolvă efectele neplăcute.

Sursa video: Telegram / StopHam Moldova
0
2,775
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!