(VIDEO) Manevre de neînţeles ale unui şofer de troleibuz din Chişinău, care tot taie colţul altor vehicule

28 Iunie 2023, 08:55
Redacţia PiataAuto.md
Şoferii de troleibuze au fost criticaţi mai des în ultimul timp, pentru că situaţiile grave din trafic, provocate de aceştia, s-au înteţit şi cu toţii ne amintim şi de accidentele tragice cu implicarea troleibuzelor din acest an. Ei bine, se pare că unii şoferi de troleibuz îşi tratează în continuare vehiculele ca pe nişte bolizi de kart, cu care se pot face manevre de parcă ar fi singuri pe un teren pustiu şi n-ar avea zeci de oameni pe care trebuie să-i transporte în siguranţă, nemaivorbind şi de siguranţa celor din jur. O asemenea situaţie a fost surprinsă şi de un vizitator, care ne-a expediat un video la redacţie.
Totul se întâmplă pe strada Alecu Russo din Chişinău, după sensul giratoriu de la Mihai Sadoveanu. Troleibuzul iese de pe sensul giratoriu pe a doua bandă şi-i taie iniţial colţul unui microbuz, trecând în faţa lui pe prima bandă, cea din dreapta. Microbuzul încetineşte, şi schimbă apoi el spre banda din mijloc, dar când dă să întreacă troleibuzul, şoferul acestuia ia din nou spre stânga pentru a-i tăia colţul. Şi lucrurile nu opresc aici.
Şoferul maşinii, autorul filmării, ajunge şi el în drept cu troleibuzul, iar şoferul de transport public face o manevră şi mai agresivă de a-i tăia colţul. L-am întrebat pe autor dacă există vreo istorie de dinainte de începerea filmării, şi ne-a confirmat că nu există nimic, întrucât aici a fost prima interacţiune cu acest troleibuz, iar manevrele acestuia sunt de neînţeles. Cu siguranţă, însă, o unitate de transport public nu trebuie să circule în asemenea mod pe străzile oraşului.

Vezi totul în video-ul de mai jos.
0
2,838
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!