(VIDEO) Un BMW a fost distrus pe traseul de lângă Stăuceni după un accident cu un camion

30 Iunie 2023, 12:28
Redacţia PiataAuto.md
Un accident cu un scenariu neclar s-a produs ieri pe traseul M2 de lângă Stăuceni, municipiul Chişinău, în urma căruia un BMW Seria 5 E60 a avut de suferit, fiind făcut daună totală. Impactul iniţial a avut loc cu un camion DAF, însă. Mai mult ca atât, poliţia ne-a informat că iniţial cel doi şoferi au agreat care din ei e vinovat şi au convenit să meargă la secţia de accidente rutiere să documenteze simplificat cazul, însă când au ajuns acolo ambii au pretins că sunt nevinovaţi.
Din imaginile video surprinse de trecători la locul accidentului, camionul pare să fi frânat abia începând cu vreo 50-70 metri după locul unde BMW-ul era distrus de bariera stângă a drumului. Urmele frânelor indică faptul că atunci când a început a frâna, camionul se afla între banda stângă şi cea din mijloc, iar un asemenea camion nu are ce căuta pe banda stângă dacă nu execută o manevră de virare sau întoarcere, iar intersecţia e încă la un 1 km depărtare. Judecând şi după urmele de pe BMW, între cei doi pare să fi avut un impact în zona oarbă din dreapta faţă a camionului şi stânga spate a BMW-ului, după care BMW-ul a fost destabilizat şi proiectat în barieră.
Cine se face de vină în această situaţie — e greu de spus din aceste imagini, iar poliţia, întrucât nu a fost la faţa locului, va avea o anchetă mai dificilă. Într-unul din video e prezent un echipaj INSP, care a oprit să securizeze spaţiul, însă nu şi unul de la accidente rutiere. Cer e că BMW-ul a fost distrus practic total în urma acestui accident. Apropo, acesta era înmatriculat în regiunea transnistreană.
Vezi mai jos câteva secvenţe video din diferite unghiuri cu urmările accidentului.
0
1,800
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!