(VIDEO) Urmărire a unui copil pe motoretă de către un echipaj de poliţie la Făleşti

15 Iunie 2023, 09:27
Redacţia PiataAuto.md
Locuitorii din Făleşti, Moldova, au surprins momentul unei urmăriri cu viteză enormă a unei motorete de către un echipaj de poliţie. Aceştia menţionează că urmărirea a avut loc la data de 12 iunie, iar cel urmărit ar fi fost un copil. Echipajul 2157 al IP Făleşti a fost cel care efectua urmărirea.
Părerile martorilor despre scena urmăririi au fost împărţite, unii spunând că poliţia n-ar fi trebuit să urmărească acel copil, pentru că i-ar fi pus viaţa în pericol, iar pe de altă parte, ceilalţi spunând că însuşi acel copil era pericolul public mai mare, şi intervenţia poliţiei era justificată.
Am încercat să aflăm de la poliţie un comentariu oficial. Svetlana Talpă, ofiţer de presă responsabil şi de IP Făleşti, ne-a confirmat că o asemenea urmărire a existat şi se desfăşoară o anchetă, conducătorul trotinetei fiind stabilit şi urmând a fi citat pentru documentare. Citarea ulterioară pentru documentare înseamnă, însă, efectiv că acel copil a reuşit să se facă nevăzut de la urmărirea poliţiei, aşa că poliţiştii n-au avut altă soluţie decât să găsească ulterior proprietarul trotinetei după numărul de înmatriculare.
Vezi mai jos secvenţa scurtă a urmăririi.

Sursa video: Facebook / grupul Accidente rutiere Republica Moldova
0
11,727
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!