Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) Caz de neînţeles în Chişinău: poliţia ar fi spus că nu are cine veni să intervină unor martori care au reţinut un şofer în stare de ebrietate şi i-au luat cheile

10 August 2023 - 07:32
Redacţia PiataAuto.md
Un caz absolut revoltător este relatat de mai mulţi locuitori ai sectorului Buiucani din Chişinău, care au surprins aseară, în jurul orei 22:20, o situaţie în care şoferul unei Honda a intrat pe trotuar, acroşând o altă maşină cu numere bulgăreşti. Şoferul din Honda avea o vizibilă stare de ebrietate, iar martorii din jur au încercat să-l reţină, ca acesta să nu plece mai departe în asemenea stare şi au chemat poliţia. Niciun echipaj de poliţie nu a venit timp de 2 ore şi 10 minute, iar poliţia le-ar fi spus apelanţilor că „nu are cine să vină pentru a interveni”!
Astfel, martorii incidentului i-au luat cheile şoferului din Honda şi l-au impus să aştepte poliţia. Acesta ar fi adormit în maşină cât poliţia sa tot lăsa aşteptată. De la 22:20 până la 00:30 martorii au aşteptat poliţia, apelând periodic 112 pentru a întreba de ce durează atât de mult. Li s-au dat alte numere de contacte, probabil ale inspectoratului de sector, la care nu răspundea nimeni. Într-un final, li s-a spus că nu are cine să vină pentru a interveni, iar după 2 ore şi 10 minute de aşteptare şi spirit civic manifestat, oamenii s-au împrăştiat şi au mers pe la casele lor.
E o situaţie revoltătoare, care e dincolo de orice limită a absurdului, ea fiind confirmată de multiple postări în reţele sociale ale martorilor care aşteptau. Am solicitat explicaţii şi comentarii de la poliţie, atât de la direcţia Chişinău, cât şi de la Inspectoratul General de Poliţie. Imediat ce vom obţine aceste comentarii, vom reveni cu actualizări.

UPDATE 09:43: Poliţia ne-a spus că a primit apelul abia la ora 02:30 noaptea, şi un echipaj s-a deplasat la locul accidentului. Şoferul din Honda părea într-adevăr în stare de ebrietate şi a fost dus la dispensar pentru prevelare de probe biologice, ancheta fiind în aşteptarea rezultatelor.
Vezi mai jos un scurt video din situaţia de astă noapte.

Sursa video: Facebook / grupul GBM.Online
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter