(VIDEO) Un VW Amarok, care a vrut să depăşească pe acostament o coloană de trafic din Chişinău, s-a prăbuşit într-un şanţ

1 August 2023, 09:24
Redacţia PiataAuto.md
Uneori, pe trasee extraurbane aglomerate, când traficul e prea intens, se găseşte câte un şofer cu un SUV sau offroader, care e convins că acolo e locul şi momentul potrivit pentru a-şi pune la treabă capacităţile de trecere ale maşinii sale, şi se apucă să depăşească toată coloana de trafic mergând pe acostamentul neasfaltat. De obicei, asta înseamnă praf ridicat pentru toţi ceilalţi şoferi, uneori şi pietre mărunte care pot sărea spre maşinile lor. Dar ieri o asemenea manevră a adus o pedeapsă imediată pentru autorul ei, maşina sa prăbuşindu-se într-un şanţ de pe acostament, pe care şoferul nu l-a văzut.
Totul s-a produs pe şoseaua Balcani, parte a aşa-numitei centuri a Chişinăului, un traseu care e foarte aglomerat în prezent, din cauza reparaţiilor care se fac la traseele alternative. Şoferul unui VW Amarok a fost cel care a decis să-i ocolească pe toţi pe acostament, folosind capacităţile avansate de înaintare a maşinii sale. Doar că acostamentul i-a adus imediat şi o surpriză, sub forma unui şanţ adânc, pe care nici măcar Amarok nu l-a putut trece.
În rezultat, şoferul a rămas cu maşina suspendată şi cu roţile din dreapta intrate adânc în şanţ, anulându-şi orice economie de timp pe care ar fi încercat s-o obţină prin manevra sa.
Vezi totul în video-ul de mai jos.

Sursa video: Telegram / automobil_md
0
8,703
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!