(VIDEO) Un pilot japonez a rămas fără benzină la BMW-ul său M4 chiar înainte de linia de finiş şi şi-a pierdut locul 1 în timp ce-şi împingea maşina

23 August 2023, 17:57
Redacţia PiataAuto.md
Pilotul japonez Max Orido a avut parte de o adevărată dramă acum câteva zile, în cursa Asian GT4, la care participa cu un BMW M4 GT4. Pilotul nipon era liderul cursei şi se apropia cu încredere de linia de finiş al ultimului tur, victoria fiindu-i ca şi decisă deja, întrucât avea 33 secunde avans în faţa unei Toyota de pe locul 2, când maşina sa a rămas fără benzină, la doar vreo 200 metri înainte final.
Pilotul a încercat iniţial să mai stoarcă ceva dar într-un final a trebuit să conteze doar pe inerţie, iar după ce maşina s-a oprit, acesta a coborât şi a început să-şi împingă BMW-ul spre linia de finiş. În timp ce acesta-şi împingea cu greu BMW-ul spre finiş, concurenţii săi treceau unul după altul şi-l poziţionau tot mai jos.
Pilotul a fost întrecut de 5 maşini până a reuşit să-şi împingă maşina la finiş, şi a terminat cursa pe locul 6. Odată cu ratarea primului loc din acea cursă, el şi-a ratat şi titlurile de campion la categoria piloţilor, dar şi la cea a echipelor.
Din fericire pentru pilot, a doua zi a urmat cursa doi a aceluiaşi week-end şi acesta a învins şi şi-a luat titlul râvnit, iar graţie punctelor acumulate de partenerul său de echipă cu o zi mai devreme, care se numărase printre cei care-l depăşiseră, şi echipa şi-a obţinut titlul. Deci, după un episod trist, a urmat un final fericit.

Vezi totul în video-ul de mai jos.
0
7,017
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!