(VIDEO) Vlogger-ul din Rusia care critica dur Dacia Duster doi ani în urmă, acum laudă Lada Largus, paralela lui Logan MCV din prima generaţie

24 August 2023, 12:52
Redacţia PiataAuto.md
Sunt alte timpuri acum, ar spune mulţi, şi se pare că şi pentru vlogger-ul rus, care acum doi ani critica dur Dacia Duster, cu ironie la tehnologiile româneşti, au venit alte timpuri, când deja şi Logan MCV de primă generaţie e o maşină bună şi lăudată. Acelaşi vlogger acum nu doar că laudă Dacia Logan MCV, vândută în Rusia ca Lada Largus, ci o declară cea mai bună maşină pentru aceste vremuri tulburi!
Mai mult ca atât, vlogger-ul se declară norocos că a putut să ia la filmări o maşină aproape nouă, fabricată în 2022, înainte de sistarea producţiei şi sancţiunile internaţionale. Acum AvtoVAZ a reluat producţia limitată a acestei maşini, din piese ce au mai rămas, dar nu e clar câte maşini vor fi produse şi cât timp. Deci, teoretic mai pot fi cumpărate asemenea Largus, doar că ele sunt mult mai prost echipate, fără airbag-uri şi aer condiţionat sau alte dotări civilizate.
Aşa că vlogger-ul accentuează că maşina din video-ul său e una într-o interpretare de lux, pe care trebuie să ai mare noroc s-o mai găseşti azi în Rusia. Dar acesta mai spune că până şi o asemenea maşină fără airbag-uri şi fără acţionări electric ale geamurilor sau fără aer condiţionat, tot ar fi cea mai bună pentru „aceste timpuri”.
„Te poţi duce cu ea la vilă, îţi încape toate familia în ea, are şi un portbagaj uriaş unde poţi pune un animal domestic, iar uşile spate, cu deschiderea lor, îţi sugerează că maşina asta e făcută pentru a munci, pentru a fi practică” — îşi continuă ovaţiile vlogger-ul care acum doi ani căuta defecte la izolarea fonică a lui Duster şi critica modul în care era sudată o piesă de caroserie acolo.
Acum nu pare să-l deranjeze nici motorul arhaic de VAZ, pus pe această maşină. Doar capacul rezervorului îl deranjează, şi mai ales faptul că rezervorul rusesc, pus pe maşină, nu pare să se alinieze cu gaura crată pentru el în caroseriei.
Dar, concluzia vlogger-ului e oricum că Lada Lagus e cea mai bună maşină dintre tot ce se poate cumpăra în Rusia, chiar dacă are un preţ de circa 20.000 dolari acum pe acolo, aşa fără airbag-uri cum se vinde.
Vezi totul în video-ul de mai jos. Poţi include subtitre cu traducere automatizată în limba dorită din comenzile player-ului.
0
68,695
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!