(VIDEO) Şoferul unei Dacia Logan a provocat probabil cel mai de neînţeles accident al anului din Moldova

13 Septembrie 2023, 09:05
Redacţia PiataAuto.md
Dacă acum două zile publicam un articol cu un video din România, în care şoferul unui Fiat s-a proptit într-un par şi un cap de pod după ce a depăşit pe acostament, azi vorbim despre o situaţie care a început în mod similar, dar de această dată pe un traseu din Moldova şi cu un accident rezultat, ce a implicat şi un camion.
Pe un traseu relativ liber în trafic, pe unde există periodic şi oportunităţi de depăşire regulamentară, şoferul din Dacia Logan alege, din motive de neînţeles, să depăşească maşinile pe acostament, mergând cu viteză pe acolo, chiar dacă textura varia de la pământ neacoperit la prundiş şi iarbă.
Tot această variaţie, însă, l-a făcut la un moment dată să piardă aderenţa punţii faţă, care a alunecat spre stânga, destabilizând maşina. Doar că în acel moment pe stânga circula un camion, iar Dacia a ajuns în zona roţilor acestuia, fiind lovită din plin.
În rezultat, Dacia s-a ales cu o avariere puternică la partea frontală stânga, într-unul din cele mai de neînţeles şi totodată absurde accidente din acest an din Moldova. Din fericire, nimeni nu a fost rănit.
Vezi totul în video-ul de mai jos.

Sursa video: Facebook / TrassaMD
0
13,538
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!