(VIDEO) Un şofer începător, surprins la un pas de a accidenta o mamă cu copil pe o trecere de pietoni în Chişinău

16 Octombrie 2023, 08:55
Redacţia PiataAuto.md
Se presupune că şoferii începători ar trebui să fie printre cei mai disciplinaţi, atât datorită cunoştinţelor proaspete de şcoală auto, cât şi datorită unor limitări legale de viteză moderată şi nevoii de a deprinde reflexele potrivite în condus. Din păcate, însă, există şi multe exemple în care şoferii începători se dovedesc a fi mai ignoranţi la pericolele din jur. O situaţie surprinsă acum două zile şi expediată la redacţie de un vizitator arată o asemenea stare de ignoranţă în care o mamă cu copil a fost la un pas de a avea de suferit pe o trecere de pietoni din Chişinău.
Totul s-a întâmplat pe strada Nicolae Costin din sectorul Buiucani al Chişinăului. Mai multe maşini opresc la o trecere de pietoni, la fel face şi autorul filmării, încetinind pentru a opri. Mama cu copilul în cărucior era pe cale de a începe să traverseze, când apare Toyota într-o depăşire neregulamentară, îndreptându-se direct către trecerea de pietoni, de dinainte de intersecţie.
Din fericire, şoferul autor al filmării a claxonat pentru a atenţiona pietonii, iar aceştia au observat Toyota venind spre ei şi au oprit. Şoferul începător, însă, şi-a continuat depăşirea neregulamentară fără a încetini, or, un pieton putea traversa şi din direcţie opusă.
Din fericire, în acest caz totul s-a trecut fără un accident. Dar asemenea încălcări sunt cele care în mod normal ar trebui să ducă la suspendare de permis, pentru a mai permite celui de la volan să mediteze asupra siguranţei în trafic.
Vezi totul în video-ul de mai jos.
0
2,366
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!