Un accident major, cu peste 10 automobile implicate, s-a produs pe traseul M3 din Moldova, pe o porţiune unde au loc lucrări, în condiţii de ceaţă

1 Februarie 2024, 10:05
Redacţia PiataAuto.md
Un accident major, cu peste 10 automobile implicate, din informaţiile pe care le avem în acest moment, s-a produs pe traseul M3 din Moldova azi dimineaţă, pe o porţiune unde au loc lucrări, în condiţii de ceaţă. Mai exact e vorba de porţiunea de traseul M3 de lângă Sagaidacul Nou, unde există de 30 de ani încoace un pod neterminat şi se circulă pe doar o parte a drumului, iar de curând acolo au fost începute lucrări de construcţie la acel pod nefinalizat.
Conform imaginilor şi informaţiilor primite la redacţie, în accident ar fi implicate între 10 şi 14 automobile. Câteva dintre ele sunt deosebit de grav avariate, în special un automobil alb, marca şi modelul căreia e greu de a fi desluşită în ceaţă, dar pare a fi o Lada.
Multe alte automobile sunt avariate mai puţin, toată scena arătând ca un accident iniţial grav, cu maşina albă sărind peste barierele de beton, şi alte implicate, după care au urmat alte maşini care au lovit în lanţ maşinile imobilizate pe traseu, accidentul în lanţ fiind favorizat de vizibilitatea scăzută din cauza ceţii.
La această oră nu deţinem informaţii despre starea oamenilor care se aflau în automobile. Am încercat să aflăm mai multe detalii de la poliţie, dar la ora redactării acestei ştiri, poliţia încă nu avea niciun detaliu despre acest accident. Ni s-au promis informaţii noi cât de curând.
Vom actualiza această ştire cu noi informaţii de îndată ce le vom avea.

Sursa foto: PiataAuto.md. Imaginile pot fi preluate de alte entităţi de presă doar cu indicarea sursei.

UPDATE 10:59 Poliţia ne-a furnizat detalii despre accident, confirmând că au fost implicate în total 9 automobile. Maşina albă menţionată mai sus, o Lada, a fost cea care a cauzat accidentul, derapând şi lovindu-se în parapet, fiind condusă de un tânăr de 19 ani. În maşină se aflau 4 pasageri, unul a avut nevoie de îngrijiri medicale. La scurt timp, alte 8 automobile nu au putut opri şi au fost implicate în accidentul în lanţ. Alte persoane nu au avut de suferit în acest accident.
1
1,543
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!