Atelierul japonez Wald a lansat versiunea sa de Toyota Land Cruiser Prado, care face Mercedes G-Class să arate prea cuminte

22 Septembrie 2024, 08:58
Redacţia PiataAuto.md
Japonezii de la Wald International sunt renumiţi pentru transformări foarte condimentate ale maşinilor de care se apucă, dar oricât de departe s-ar merge în schimbarea înfăţişării maşinii, de obicei ea păstrează oricum un echilibru vizual bun. Noua lor lucrare, pe baza lui Toyota Land Cruiser Prado, pare să fie una din cele mai inspirate de până acum.
Modelul a obţinut aripi mult mai late şi mai evazate, care adăpostesc roţi de offroad mult mai mari, încălţate în jante Wald de un maro închis. Capota are acum o proeminenţă mare, care e completată vizual de grilele cu plasă rectangulară de mai jos, executate parcă în stilul Mad Max.
Nu lipsesc nici barele de protecţie mult mai conturate, cu elemente de protecţie noi, iar pe acoperiş au apărut LED-uri pentru iluminare în offroad sau pe străzi, atunci când se doreşte accentuarea prezenţei.
Dar, de fapt, maşina asta nu va trece cu siguranţă neobservată, la modul în care arată acum. Există şi o ipostază ce poate fi echipată cu anvelope de asfalt, mai aproape de ideea lui G-Class AMG.
Şi la felul în care arată această Toyota Land Cruiser Prado acum, modificată de Wald, ea aproape că-l face pe G-Class AMG să arate prea cuminte lângă ea.
Doar că Wald International n-a spus nimic deocamdată despre vreo modificare de performanţă pentru această Toyota, deci, cel puţin acum, vorbim deocamdată de putere de stoc şi modificări pur estetic pentru ea, chiar dacă ele implică şi modificarea gărzii la sol.
Foto: Toyota Land Cruiser Prado standard
0
423
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!