Prima pagină  »  Ştiri  »  Volvo Trucks a fost desemnat cel mai puternic brand din Suedia
29 SEPTEMBRIE 2008, 15:30
1,824
0
Volvo Trucks a fost desemnat cel mai puternic brand din Suedia
De Ilie Toma
0
Volvo Trucks a fost decernat in calitate de cel mai puternic brand din categoria sa, in Suedia. Cercetarile au fost efectuate de catre SIFO Research International si Superbrands Brand Council, ce constau din experti particulari in domeniul publicitatii, marketingului si a managementului.

''Pentru noi, este minunat sa aflam ca managementul companiei noastre produce rezultate atat de bune. Metoda noastra de a lucra, consta in impartasirea si acumularea de noi cunostinte lucratorilor, astfel incat ei sa inteleaga rolul lor in dezvoltarea companiei'', a spus Christer Lindquist, brand manager al Volvo Trucks.

Premiul a fost oferit de catre organizatia Superbrands, ce activeaza in 82 de tari. Lista a fost bazata pe efectuarea unui sondaj la 1.700 branduri de pe piata Suedeza, dintre care 300 sunt numite ca ''superbranduri''. Dupa spusele organizatiei Superbrands, definitia unui ''superbrand'' este urmatoarea: ''Brandurile, care in comparatie cu cele concurente, ofera valori emotionale si rationale mai semnificative, pentru care clientul este gata sa plateasca mai mult''.

Divizand concurentii in cinci sectoare, un juriu independent a analizat toate ''superbrandurile'', luandu-se in considerare asa proprietati, ca patrimoniul, confidentialitatea, inovatiile, prestigiul.

In categoria ''Industrie'', Volvo Trucks s-a clasat pe locul I, fiind urmat de catre Electrolux, SAAB, SKF si Astra Zeneca.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!