Prima pagină  »  Ştiri  »  Toyota ajuta Politia din Marea Britanie in lupta cu marea provocare
17 FEBRUARIE 2009, 15:15
1,961
0
Toyota ajuta Politia din Marea Britanie in lupta cu marea provocare a iernii - zapada
De Redactia PiataAuto.md
0
Infruntand cu succes conditiile extreme de la Polul Nord si, mai nou, pe cele de la Polul Sud, Toyota vine sa le infrunte si pe cele create in Marea Britanie, din cauza ciclonului de saptamana trecuta din regiune.

Reprezentanta Toyota din Marea Britanie a donat 4 masini Land Cruiser 200 si un RAV4 pentru a ajuta politia din tinutul Surrey sa ajunga mai usor la comunitatile din locurile greu accesibile. Pe langa toate astea, colaboratori ai staff-ului Centrului Tehnic Toyota, lucreaza in afara programului pentru a mentine aceste automobile in conditia necesara de a face fata calamitatii naturale abatute in tinut.
Marea Britanie a avut a se lupta cu una din cele mai mari caderi de zapada, in special tinutul Surrey, care practic a fost paralizat de zapada.

Inspectorul Sef al Politie Rutiere din tinutul Surrey a declarat ca : “Vehiculele puse la dispozitie de catre Toyota ne asigura capacitatea de a ajunge in cele mai greu accesibile locuri, asigurand prin asta oamenii de acolo ca nu au fost lasati singuri in aceste timpuri grele”.

Un reprezentant al Toyota a tinut sa mentioneze : ’’Noi suntem foarte bucurosi sa ajutam fortele de ordine in aceste conditii climaterice exceptionale. Fiind martori cum Toyota a strabatut cele mai extreme medii de pe Pamint, noi am fost siguri ca aceste autovehicule vor face treaba buna si in „curtea” noastra’’.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!