Prima pagină  »  Ştiri  »  Aston Martin prefera sistemul audio Bang & Olufsen
6 APRILIE 2009, 10:57
1,355
0
Aston Martin prefera sistemul audio Bang & Olufsen
De Redactia PiataAuto.md
0
GALERIE FOTO (3 IMAGINI)
Producatorul britanic de automobile, Aston Martin, in parteneriat cu specialistii de la Bang & Olufsen, au elaborat un sistem audio exceptional – BeoSound DB9, care va fi oferit optional pentru clientii modelului Aston Martin DB9. Companiile nu sunt la prima colaborare, in timp ce prima a fost elaborarea sistemului audio BeoSound DBS din anul 2008, ce a fost disponibil pentru modelul Aston Martin DBS.

Sistemul audio BioSound DB9 continua traditiile inovatoare existente intre cele doua companii, cunoscute datorita produselor sale unice. Aston Martin DB9 este un automobil dinamic, dar cu un inalt nivel de confort si nobllete britanica lucruri ce il fac pe DB9 un automobil special. Unul ce are nevoie si de un sistem audio pe masura, care prin designul desavarsit caracterizat de boxele acoperite cu insertiile din aluminiu, se contopesc perfect cu interiorul sport car-ului britanic si ofera un sunet absolut incantator pasagerilor sai. Sistemul audio Beo Sound DB9 include in sine tehnologia ICEpower care ofera o calitate inalta a sunetului si un design compact. In total sunt oferite 13 difuzoare si un subwoofer de 200 mm, care impreuna sunt amplasate in asa mod, incat sa ofere pasagerilor sentimentul de realitate si spatiu oriunde nu s-ar afla in masina.
BeoSound DB9 special a fost setat pentru Aston Martin DB9, cat si pentru versiunea cabrio DB9 Volante, unde sunetul a trebuit sa fie ajustat ceva mai special. Odata cu implementarea acestui sistem in automobilele sale, Aston Martin demonstreza inca o data cat de mult isi respecta clientii si cat de mult tine la buna dispozitie a acestora.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!