Prima pagină  »  Ştiri  »  Compania Artur’s Speed Shop a inceput chip tuning-ul masinilor europene din
2 APRILIE 2009, 11:58
1,265
0
Compania Artur’s Speed Shop a inceput chip tuning-ul masinilor europene din anul 1990
De Artur’s Speed Shop
0
Incepand cu Martie 2009, in Republica Moldova activeaza reprezentanta companiei austriace de tuning, Upsolute Fahrzeugtechnik, care a inceput tuning-ul masinilor europene din anul 1990. Chip tuning-ul este efectuat atat masinilor pe benzina cat si diesel.

Chip tuning-ul este cea mai accesibila varianta de tuning, cand numai prin modificarea programei propulsorului se poate schimba comportamentul automobilului Dvs, diferit de cel de serie - mai ascultator, econom si comod in utilizare. Practic la toate programele este imbunatatit regimul pozitiei neutrale, startul motorului rece, este micsorata temperatura de actionare a ventilatorului sistemului de racire, dar totodata sunt inlaturate greselile prezente la versiunile de serie. Pentru versiunile mai speciale, cu capacitate cilindrica marita, cat si cu sistemul de admisie modificat, chip tuning-ul este absolut necesar.

Pentru fiecare motor programul de dirijare a propulsorului permite utilizarea acestuia la capacitatea sa maxima in normele normale.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!