Prima pagină  »  Ştiri  »  Criza financiara? Numai nu pentru Lamborghini
17 APRILIE 2009, 12:56
1,524
0
Criza financiara? Numai nu pentru Lamborghini
De Redactia PiataAuto.md
0
Se pare ca timpurile grele de criza financiara nu afecteaza pe toti producatorii de automobile. Ba mai mult, producatorii de automobilelor exclusiviste inregistreaza profituri considerabile, in clipele cand majoritatea persoanelor sunt afectate de lipsa lichiditatilor.

Cu o mare doza de lauda si mandrie, italienii de la Lamborghini, au anuntat profituri record pentru companie in anul 2008. Astfel in 2008 cifra de afaceri a companiei reprezentata de taurul furios pe logo, a constituit 478.1 mln Euro ( 2.5 %), profiturile netaxate s-au ridicat la 60 mln ( 27.4%), astfel rentabilitatea a crescut de la 10.1% pana la 12.5% datorita celor 2.430 unitati vandute.

Succesul obtinut in anul 2008 este datorat expansiunii marcii pe tot mai multe piete din intreaga lume. Pe langa asta, Lamborghini a avut cea mai atractiva gama de modele vreodata, culminata de lansarea lui Lamborghini Gallardo LP 560-4.

In continuare compania ramane adepta strategiei pe termen lung, investind tot mai mult in Research and Design (Cercetare si Design). Lamborghini in continuare va lansa minimum un produs in fiecare an, ultimele exemple fiind Lamborghini Gallardo LP 560-4 Spyder si Murcielago LP 670-4 SuperVeloce. Noul Spyder, este versiunea decapotabila a lui Gallardo LP 560-4, iar acum este comercializata pe toate pietele unde este prezent Lamborghini. Cat priveste Murcielago LP 670-4 SuperVeloce, acesta a fost recent prezentat la Salonul Auto de la Geneva, dar deja a reusit sa fie comandat de un numar mare de clienti, fiind disponibil in doar cateva saptamani pentru toate pietele.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!