Prima pagină  »  Ştiri  »  Dodge Challenger intr-o noua versiune - SE Rallye
9 APRILIE 2009, 16:47
1,381
0
Dodge Challenger intr-o noua versiune - SE Rallye
De Redactia PiataAuto.md
1
GALERIE FOTO (3 IMAGINI)
Dupa lansarea din 2008, a generatiei a treia Dodge Challenger din anul 2008, este anuntata lansarea unei noi versiuni a modelului numita SE Rallye. Construit pe baza cunoscutului muscle car Dodge Challenger, versiunea SE Rally vine sa sublinieze caracteristicile inedite ale coupe-ului dar intr-o noua modalitate.

Din totdeauna americanilor le-a placut sa inzestreze cele mai dragi modele, cu linii duble ce incep de pe capota si sfarsesc pe portbagajul masini. Dodge demonstreaza importanta modelului Challenger pentru companie si l-a dotat la randul sau cu doua linii frumoase subliniate frumos prin parti de linii rosii. Pe langa acestea mai sunt oferite discurile cu 5 spite, spoiler-ul spate, cat si frumoasa usa din aluminiu de la compartimentul de alimentare cu combustibil.

Interiorul lui Dodge Challenger SE Rallye este caracterizat de forma trapezoidala a panelurilor interioare de pe usi. Scaunele sunt tapitate cu piele si sunt dotate cu sistem de incalzire. Pentru o descurcare cat mai usoara in zona urbana este disponibil sistemul de navigare cu posibilitate de recunoastere a vocii, cat si sistem de conectare a IPod-ului.

Dodge Challenger SE Rallye este propulsat de un V6 de 3.5 litri ce livreaza 250 cai putere si un cuplu maxim de 339 Nm. Odata cu Challenger SE Rallye este lansata si pe versiune SE noua cutie de viteze automata cu 5 rapoarte, ce vine sa o inlocuiasca pe precedenta cu 4 rapoarte prin o comportare calma la schimbarea rapoartelor, dar si un start rapid.

Productia noului Dodge Challenger SE Rallye va incepe din aceasta luna in orasul Brampton, Canada, si va fi construit pe aceasi linie de asamblare pe care in prezent sunt construite Chrysler 300 si Dodge Charger.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!