Prima pagină  »  Ştiri  »  Doua noi versiuni pentru Audi A8
1 APRILIE 2009, 18:23
1,232
0
Doua noi versiuni pentru Audi A8
De Redactia PiataAuto.md
0
Iata ca modelul A8, de la Audi putin se mai improspateaza pentru a fi in continuare popular printre clientii sai. Dupa dorinta acestora, nava amiral al constructorului german, Audi A8, va fi disponibil in doua versiuni : cea confort – Audi Comfort Style, si cea sportiva – Audi Sport Plus Style. Pentru acestea va fi disponibila si noua culoare neagra cu efect cristalin, Panther Black.

Versiunea confort se va deosebi in exterior cu culoarea albastra Night Blue si cu discurile de 19 inch, cu 12 spite. La interior, scaunele confortabile sunt tapitate cu piele de culoare bej Valcona, in timp ce restul elementelor sunt de culoare bej Fine Nappa. Scaunele sunt dotate cu ventilatoare cat si cu sistem de incalzire, iar in plus, acestea ii va rasfata pe pasagerii sai cu o sesiune de masaj, desigur daca acestia o vor dori. Pentru versiunea Comfort Style, clientul va fi nevoit sa scoata aditional din buzunar, de la 4.200 Euro pana la 14.500 Euro in dependenta de motorizarea aleasa.

Cat priveste versiunea sport a lui Audi A8, aceasta va fi vopsita in nuanta Panther Black cu efect cristalin, care a fost special conceputa pentru acest model. Noutati sunt farurile adaptive cu tehnologie LED, pentru lumina de zi, cat si salonul dotat cu scaune sport, tapitate cu piele bej Valcona si cu sistem de incalzire. La exterior, varianta sportiva se va evidentia datorita discurilor de 20 inch ’’S Design’’ cu nuanta ceva mai intunecata. Si aceasta versiune va supune clientul sau la cheltuieli aditionale, astfel pe langa varianta de baza, acesta va fi nevoit sa mai adauge intre 2.100 Euro si 9.600 Euro, desigur in dependenta de varianta aleasa.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!