Prima pagină  »  Ştiri  »  Honda nu va participa la Salonul Auto de la Frankfurt
3 APRILIE 2009, 09:36
1,243
0
Honda nu va participa la Salonul Auto de la Frankfurt
De Redactia PiataAuto.md
1
In ciuda faptului ca Honda este cel mai mare constructor de propulsoare din lume, numai 24 mln unitati destinate automobilelor, motocicletelor, barcilor au fost vandute in anul 2008, compania se afla intr-o situatie precara. De curand, Honda a anuntat ca nu va participa la IAA (Internationale Automobil Ausstellung), cunoscut ca Salonul Auto de la Frankfurt, iar cauza principala a acestei absente, nu este altceva, decat vanzarile scazute inregistrate din cauza situatiei globale economice.

In prezent compania Honda incearca sa reduca considerabil din cheltuieli, acest lucru a fost observat si la retragerea echipei Honda din Campionatul Mondial de Formula 1. Aceasta reducere de cheltueli este inregistrata si in alte segmente, ca : dezvoltare, vanzari cat si la activitatile de marketing.

Uzina Honda din Marea Britanie este inchisa pe o perioada de patru luni, insa aceasta nu este lasata in izbeliste, dar in prezent se duc lucrari de renovare a acesteia, dar si pentru instalarea liniei noi de asamblare pentru modelul Jazz, a carui productie va incepe aici din toamna 2009.

Chiar daca se afla intr-o situatie delicata, Honda continua sa investeasca in instruirea specialistilor sai. Drept dovada poate servi Academia Honda pentru Europa amplasata in Germania, care a fost deschisa in data de 23 Martie, si in constructia careia au fost investite 15 mln Euro.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!