Prima pagină  »  Ştiri  »  Hyundai devine religios
1 APRILIE 2009, 12:33
1,344
0
Hyundai devine religios
De Redactia PiataAuto.md
0
Chiar daca situatia economica mondiala sterge de pe fata pamantului multe companii cu renume, se pare ca Hyundai doreste o impacare cu fortele supreme pentru a trece mai usor de situatia grea. Pentru aceasta, ca sa demonstreze loialitatea lor, drept jertfa, coreenilor nu le-a fost mila de un Hyundai i10, pe care il vor sacrifica in numele ... oricui. Daca va asteptati ca acesta sa fie ars pe rug spre deliciul tuturor, din pacate nu va fi asa. Imi este frica ca va fi inca mai rau, acesta va fi transformat in – Papa Mobil, sau ceva de acest gen! Chiar daca liderul spiritual al catolicilor are deja un mijloc de transport in persoana lui Mercedes-Benz G-classe, coreenii spera ca i10 modificat sa fie folosit macar la partidele de golf, desigur daca acesta este practicat de Papa. Uitativa bine la el, chiar nu va aduce aminte de micile masini destinate golf-ului, doar cu o cabina anti-glont?

Posibil ve-ti spune ca sunt un pic cam critic cu aceasta masinuta, dar nu m-am putut abtine, sincer!

Eii bine, la modul serios, Hyundai i10 predestinat liderilor religiosi din intreaga lume, este dotat cu un propulsor de 1.2 litri (va spuneam eu ca este bun pentru partidele de golf) din seria de propulsoare Kappa, iar emisiile de CO2 sunt de 119 g/km. Caroseria este modificata pentru ca clientii sa poata sta in picioare sau asezati. In locul celor doua scaune a ramas numai unul reglabil electric, care a fost preluat de la modelul sedan Grandeur. Scaunul este tapitat cu material indus, care original a fost numita ’’holy sheet’’.

Siguranta pasagerilor nu a fost lasata intr-o parte, datorita clientilor carora le este destinat acest vehicul. Chiar daca este tinuta in secret informatia despre tehnologiile ce asigura securitatea clientilor VIP, este cunoscut faptul ca la blindajul micutului este folosit un material compozit, care mai este utilizat in cursele barcilor cu motor din Elvetia. Acesta este mai rezistent si mai usor decat kevlar-ul, care de obicei este folosit pentru acest scop, astfel panelurile compuse din acest material adauga o greutate de doar 25 kg la masa totala a protectorului Hyundai i10.

Este interesanta ideea acestui Hyundai i10, un model care vine mai mult sa atraga atentia asupra companiei in clipele de criza, decat sa apere pe cineva eficient in cazul unui atac armat. Acum, ramane de vazut ce reactie va avea acesta printre liderii religiosi si jucatorii de golf carora le este frica de siguranta lor...
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!