Prima pagină  »  Ştiri  »  Kia Soul castiga premiul Red Dot
10 APRILIE 2009, 11:51
1,504
0
Kia Soul castiga premiul Red Dot
De Redactia PiataAuto.md
1
Crossover-ul urban Kia Soul, a devenit primul detinator corean al prestigiosului premiu pentru design Red Dot. Red Dot este cel mai mare concurs de design din lume, care isi are inceputul inca din anul 1955. Din juriu in prezent fac parte 29 de design-eri independenti si academicieni, din toate domeniile creative, care provin din tari ca Mexic, Suedia, Chile, Israel, Finlanda si Coreea de Sud.

Acest premiu a fost oferit in cadrul unei manifestari ce a avut loc in Germania si la care au participat peste 3.000 de concurenti din 49 tari ale lumii, pentru a iesi invingatori in una din cele 17 categorii posibile. Kia Soul a fost ales castigator in categoria ’’Automobile Transport and Caravan’’.

Premiul i-a bucurat nespus de mult pe coreeni, care au depus eforturi mari pentru a obtine un design cat mai atractiv. Este important de mentionat faptul ca acesta a fost eleborat de studiourile de design din Europa, Coreea si California, SUA. Noul Soul va schimba parerea despre compania Kia si va oferi clientilor sai un nou stil si o posibilitate ineditata de exprimare a personalitatii prin intermediul automobilului.

Prezentarea premiilor Red Dot va avea loc la 29 Iunie 2009, in incinta teatrului Aalton, din orasul german Essen, iar modelele invingatoare vor expuse timp de o luna publicului larg, in cadrul unei expozitii speciale ce va incepe de pe 30 Iunie 2009 in muzeul DZNW.



Dealer oficial Kia in Republica Moldova:
''Alvim Auto''
Showroom Kia: bd. Decebal, 139, Chisinau
Telefon: 888-181
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!