Prima pagină  »  Ştiri  »  Lectii practice pentru proprietarii Corvette
16 APRILIE 2009, 16:07
1,325
0
Lectii practice pentru proprietarii Corvette
De Redactia PiataAuto.md
0
Pentru ca fiecare proprietar de Corvette C6 si Z06 sa foloseasca la maxim capacitatile acestuia, nimic nu se compara cu conducerea acestora pana la limite, pe un circuit cu cei mai buni invatatori pe bancheta din dreapta, care pe langa toate mai sunt piloti profesionali de curse.

Fanii vitezelor mari si a senzatiilor tari, care doresc sa afle mai multe despre posibilitatile bolizilor pe care ii detin, se vor distra foarte mult odata ajunsi in Academia de Performanta Corvette 2009, care va fi condusa de trei instructori cu totul speciali : Nicola Larini, Rob Huff si Alain Menu, toti concureaza in World Touring Car Championship. Acestia nu vor permine nici macar pe o secunda unuia din participanti sa se plictiseasca, iar atmosfera promite sa fie distinsa dar totusi serioasa pe tot parcursul zilei.

Academia de Performanta Corvette 2009 presupune in sine niste cursuri in doua nivele ce se vor desfasura pe parcursul unei singure zile. Pentru cei ce apreciaza sport car-urile, dar sunt limitati de frica de a le conduce la turatii foarte mari, este perfect nivelul 2 a cursurilor. Aici se vor studia numeroase tehnici, care vor prinde bine sofatului de zi cu zi, iar instructorii le vor da sfaturi utile proprietarilor pentru a putea controla cu maiestrie herghelia de cai de sub capota, 437 cai putere in cazul lui Corvette C6 si 512 cai putere in cazul lui Z06. Totusi, fiecare participant al nivelului 2 va dispune de o prima experienta uimitoare pe circuit, cu promisiunea ca pana la sfarsitul zilei vor conduce foarte repede, dar in siguranta deplina.

Pentru cei care sunt nebuni dupa semnele cauciucurilor lasate pe track, este cel mai recomandat nivelul 3. Acestia vor sfida toate legile fizicii, atingand cote maxime ai fortei G in curbe sau in momentul franarii, iar motoarele bolizilor se vor auzi la multi kilometri in departare.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!