Prima pagină  »  Ştiri  »  Legendele BMW la Techno Classica
1 APRILIE 2009, 11:12
1,486
0
Legendele BMW la Techno Classica
De Redactia PiataAuto.md
0
GALERIE FOTO (9 IMAGINI)
Anul 2009 este un an important pentru multi producatori auto. Iata ca dupa ce mai multi constructori mondiali isi celebreaza aniversarea (Audi, Bugatti – ambele cate 100 ani de existenta), a venit rindul si pentru constructorul bavarez BMW sa o faca. In acest an BMW celebreaza 80 ani de istorie si traditie, prin intermediul modelelor ce au facut ca marca bavareza sa fie atat de cunoscuta in lume. Deci e vorba despre modele legendare ale marcii care vor fi expuse publicului larg la cea mai cunoscuta expozitie de masini clasice ’’Techno Classica’’, ce va avea loc in orasul german Essen.

Astfel de pe 5 Aprilie, publicul va putea admira legendele ce vor ramane vii pentru totdeauna, ca: BMW 700 – care ii va duce pe vizitatorii expozitiei in anii 50-60 ai secolului XX, datorita versiunilor Cabrio si LS Coupe, langa care se vor afla si variantele sport – BMW Sport si BMW 700 RS; aici va mai fi expus si modernul Z4 care va fi acompaniat de BMW Z1, Z3 si Z8; in imediata apropiere se va afla BMW 600 si BMW Isetta. La ’’Techno Classica’’ vor mai fi expuse - BMW 335 si legenda anilor ’50 BMW 503 si 507, coupe-urile sportive BMW 3.0 CSi si CSL, dar si BMW seria 3, seria 5, BMW 635 CSi si legenda BMW M1. Chiar si motociclete vor putea fi admirate aici – BMW R 10 Roller Prototype, BMW R 24 si BMW R 51/3.

In ciuda numelui, Mini celebreaza la randul sau 50 ani de existenta, fapt ce demonstreaza experienta de invidiat a britanicilor. Astfel la ’’Techno Classica’’ vor fi expuse intreaga gama de modele ale britanicilor, incepand cu Morris-Mini Minor din anul 1959, pana la actualele Cooper si Cooper S, dar si haioasa limuzina cu sase roti Mini. Aici va mai fi prezent si modelul ce arata directia companiei in viitor, Mini E cu propulsor electric.

Prezenta acestor automobile aici a fost posibila datorita cluburilor de amatori ai marcilor BMW si Mini. Dar compania nu ii lasa pe acestia pe cont propriu in misiunea grea de mentinere in forma a ’’batraneilor’’, dar pentru a asigura o viata cat mai lunga a acestor exponate, BMW le propune tuturor colectionarilor piese de schimb, chiar si pentru cele mai rar intalnite modele si nu numai. Pe langa aceasta, BMW propune lucrari de restaurare, deservire si actualizarea documentelor pentru gama sa de modele legendare.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!