Prima pagină  »  Ştiri  »  Motiv de bucurie pentru proprietarii MG si Rover
9 APRILIE 2009, 11:55
1,798
0
Motiv de bucurie pentru proprietarii MG si Rover
De Redactia PiataAuto.md
1
Un motiv de bucurie pentru toti proprietarii marcilor MG si Rover... Dupa ce compania a falimentat in anul 2005, proprietarul actual al marcii britanice, Nanjing Automobile Corporation, va produce in continuare piese de schimb pentru marcile MG si Rover. Pentru a beneficia de un pret mai redus, piesele de schimb vor fi produse in China, din cauza fortei de munca ieftine.

La uzina Nianjing Automobile Corporation MG, vor fi aduse utilaje originale din Marea Britanie, pentru a produce piese de schimb cat mai calitative. Compania chineza a asigurat proprietarii de automobile Rover si MG ca va livra piese de schimb calitative in toate magazinele si service centrele specializate. Deocamdata acestea vor fi livrate doar in Marea Britanie, deoarece numai aici sunt 1 mln de automobile a celor doua marci care ruleaza zi de zi pe strazile engleze. Cat despre alte tari, producatorul nu a facut nici o declaratie.

Un suport considerabil il va depune reteaua de service centre XPart. Prin intermediul acestora, toti proprietarii de marci MG si Rover ce vor dori un suport tehnic calitativ pentru automobilele lor, il vor putea obtine foarte usor, din simplul motiv ca XPart a fost autorizat ca service centrul oficial de catre producator. Acestia au investit 20 mln Lire Sterline pentru a asigura un stoc cat mai divers si complet, ca oricare client sa poata beneficia in cel mai scurt timp de produsul pe care si-l doreste.
GALERIE FOTO (14 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!