Prima pagină  »  Ştiri  »  Noul Cadillac Escalade Platinum Hybrid
16 APRILIE 2009, 17:25
7,241
0
Noul Cadillac Escalade Platinum Hybrid
De Redactia PiataAuto.md
0
Cadillac a lansat un nou model ce imbina in sine doua lucruri total diferite, calitatile unei masini americane mari cu consum de combustibil enorm, cu calitatile unui automobil hybrid. Noul model lansat de curand, este Cadillac Escalade Platinum Hybrid, disponibil cu tractiune pe doua roti sau cu tractiune integrala.

Escalade va dispune de doua unitati de propulsie, una hybrid si alta conventionala pe benzina, ce vor asigura un consum cat de cat decent, de 11 litri la 100 km, in timp ce va oferi caracteristicile atat de comune pentru un adevarat SUV american, adica spatiu mare si confort. Unitatea hybrid consta dintr-o transmisie electrica variabila (EVT) si baterii din nichel de 300V. Acest sistem lucreaza impreuna cu imensul propulsor V8 de 6.0 litri ce va oferi 332 cai putere si un cuplu maxim de 498 Nm.

Pe langa tehnologia hybrid, Escalade Platinum Hybrid este dotat cu pachetul exclusiv ce include : o parte fata noua ce a preluat desenul grilei de pe modelul CTS, discuri de 22 inch, faruri fata cu LED-uri, scaune tapitate cu piele Aniline, sistem multimedia 5.1 Digital Surround cu DVD si cu ecrane incorporate in tetierele scaunelor fata cat si cu sistemul Magnetic Ride Control (MRC) care asigura o tinuta de drum cat mai buna si previne rasturnarea in curbele abordate cu viteza inalta.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!