Prima pagină  »  Ştiri  »  Pachete AMG pentru noile modele Mercedes-Benz
15 APRILIE 2009, 17:56
1,556
0
Pachete AMG pentru noile modele Mercedes-Benz
De Redactia PiataAuto.md
0
GALERIE FOTO (20 IMAGINI)
Dupa numai cateva zile de la prezentarea noului S Class, germanii de la Mercedes Benz, ne prezinta pachetul optional AMG pentru S Class si pentru coupe-ul CL Class. Astfel pentru a li se arata latura sportiva, acestea pot fi dotate acum cu kit-uri sportive AMG, cu discuri de 19 inch, cat si cu detalii exclusive la interior. Unele din optiunile oferite nu pot fi comandate separat, deoarece Mercedes are o politica stricta de combinare a dotarilor.

Kit-ul aerodinamic AMG include in sine bara fata cu gurile de aer mai mari, praguri sportive laterale, cat si bara de protectie spate, care in partea de jos este frumos ornamentata de esapamentele dreptunghiulare cromate, dar si de insertia neagra. Toate aceste optiuni ii schimba look-ul celor doua modele, care devin ceva mai dinamice odata cu acestea. In lateral putem observa arcurile rotilor ceva mai umflate pentru a putea adaposti discurile de 19 inch, sau pe cele de 20 inch cu cinci spite duble. Discurile franelor fata sunt perforate, iar etrierele de culoare sura sunt inscriptionate cu numele Mercedes Benz.

Pe langa numarul mare de lucruri luxoase pe care le putem gasi la Mercedes Benz S Class sau la coupe-ul CL Class, odata cu pachetul AMG aici vor mai aparea insertiile din lemn de culoarea scrumului, covorasele velur cu inscriptii AMG, dar si pedalele din aluminiu care la suprafata au insertii din cauciuc pentru ca piciorul sa nu lunece de pe acestea.

Pachetul AMG va fi disponibil pentru cinci modele Mercedes Benz, ca : S Class, CL Class si CL 4Matic, pentru sedanul si coupe-ul E Class dar si pentru C Class. Totusi pentru aceste optiuni, clientii vor trebui sa scoata o suma frumusica din buzunare pentru ca mai apoi sa se bucure de multi priviri in strada.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!