Prima pagină  »  Ştiri  »  Spune «Nu» amenzilor!
15 APRILIE 2009, 17:13
2,143
0
Spune «Nu» amenzilor!
De Centrul Toyota Chisinau Continent
0
GALERIE FOTO (2 IMAGINI)
Dupa cum relateaza reprezentanta oficiala Toyota in Republica Moldova, Centrul Toyota Chisinau «Continent», Toyota a pus la dispozitia clientilor sai un nou mijloc de comunicatie la volanul automobilului – garnitura «hands free» Genuine Bluetooth TM, care se conecteaza fara fir la sistemul activ Bluetooth TM, ce le permite conducatorilor sa vorbeasca cu usurinta in timp ce se afla la volan fara a incalca regulile de circulatie rutiera.

Amintim, ca legislatorul prevede amenzi usturatoare pentru convorbirile telefonice in timpul aflarii la volan, care de altfel sunt interzise. Cercetarile arata ca utilizarea telefonului mobil in timpul sofatului sporeste lipsa de concentratie cat si timpul de reactie, fapt ce poate duce la accidente rutiere.

Tehnologiile Toyota fac ca viata Dvs sa fie mai usoara si mai sigura in timpul convorbirilor telefonice, cand va aflati la volan sau cand pur si simplu va aflati in masina in timp ce inchideti usile garajului sau portile casei Dvs.
Garnitura «hands free» Toyota Genuine Bluetooth TM poate recunoaste comenzile vocale, ca apelarea unui numar cu ajutorul glasului, fiind deja accesibila la reprezentanta oficiala Toyota la asa modele ca Yaris, Auris, Corolla, Avensis, Camry, RAV4, Prado si Land Cruiser 200.


Dealer Oficial Toyota in Republica Moldova:
Centrul Toyota Chisinau "Continent"
Showroom Toyota: str. Arborilor, 17/1, Chisinau
Telefon: 791-477, 791-466, 791-455
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!