Prima pagină  »  Ştiri  »  Tiguan sportiv? Nici o problema! Noul Volkswagen Tiguan R-Line
16 APRILIE 2009, 11:30
2,240
0
Tiguan sportiv? Nici o problema! Noul Volkswagen Tiguan R-Line
De Redactia PiataAuto.md
0
GALERIE FOTO (3 IMAGINI)
Un nou model R-Line de la Volkswagen, vine sa suplineasca gama de modele Tiguan, care promite sa aduca schimbari stilistice la exterior prin noile adaosuri si un confort mai mare la interior. Desenat si construit de diviziunea Volkswagen Individual, aceeasi care a elaborat modelele Passat R36 si Touareg R50, noul Tiguan R-Line se deosebeste de modelul standart in primul rand datorita look-ului.

Drept punct de pornire a devenit versiunea Tiguan Sport la care a fost adaugat spoiler-ul fata vopsit in culoarea masinii, cat si grila radiatorului cromata cu nuanta mata. Pentru a asigura un look cat mai agresiv au fost instalate discurile de 19 inch R Line. Tot aici, in partea laterala, au fost instalate si pragurile cu insertii cromate de culoare mata, la fel ca cea de pe grila radiatorului si care continua pana la bara spate, ultima fiind infrumusetata de difuzorul de aer. In partea spate mai gasim si un spoiler amplasat in partea de sus, care are drept scop folosirea cat mai eficienta a vantului, pentru o apasare cat mai buna a automobilului de suprafata de drum.

Interiorul este la fel de dinamic ca si exteriorul. Scaunele fata sunt ceva mai sportive datorita suporturilor laterale dar si logo-urilor ’’R-Line’’, iar volanul plat in partea de jos, inspira conducatorul spre un stil mai activ de conducere, mai ales ca si pedalele sunt din aluminiu.

Propulsoarele noului Volkswagen Tiguan R-Line sunt : doua diesel-uri de 2.0 litri turbo cu sistem common rail, care dizvolta 140 cai putere, si 170 cai putere respectiv. Pentru adeptii motoarelor pe benzina este oferit un puternic propulsor de 2.0 litri TSI ce ofera 200 cai putere si o dinamicitate mai sporita

Noul model va fi disponbil din vara acestui an, si va putea fi comandat in cinci culori : Candy White (in imagine), Reflex Silver, Deep Black, Biscay Blue si Mountain Grey.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!