Prima pagină  »  Ştiri  »  Toyota Land Cruiser 200 sau «Bizonul Negru»
7 APRILIE 2009, 09:42
1,339
0
Toyota Land Cruiser 200 sau «Bizonul Negru»
De Centrul Toyota Chisinau Continent
0
GALERIE FOTO (3 IMAGINI)
Reprezentanta oficiala Toyota in Republica Moldova, Centrul Toyota Chisinau «Continent», anunta ca atelierul de tuning WALD, a prezentat noua sa opera de arta – un set de accesorii pentru Toyota Land Cruiser 200, cu numele Sports Line Black Bison Edition (Bizonul Negru).

La data de 17 Martie 2009, atelierul international de tuning, WALD International, a prezentat un set de accesorii aerodinamice pentru automobilele Toyota Land Cruiser 200. Chiar daca off road-erul celor de la Toyota din start a fost dotat cu un exterior agresiv, ce insufla o putere imensa si o lipsa de frica, atelierul de tuning WALD i-a subliniat aceste caracteristici datorita barelor de protectie fata/spate, cat si cu ajutorul pragurilor laterale si a discurilor imense cu cinci spite. Bara de protectie fata este pur si simplu imensa si este dotata cu guri de aer dar si cu faruri de ceata duble in lateral. Bara spate este caracterizata prin tevile de esapament cromate duble, ce sunt amplasate in lateral, in timp ce intre ele este amplasat difuzorul de aer. Tot aici in spate este prezenta inscriptia «Black Bison - Bizonul Negru » care il atribuie la modelele atelierului de tuning WALD.
Nu este deloc intamplator acest nume, daca este sa ne uitam mai bine la silueta acestui adevarat «Bizon Negru» cu un propulsor V8 sub capota, care este gata oricand sa te ia in coarne si sa te dea de pamant.


Dealer Oficial Toyota in Republica Moldova:
Centrul Toyota Chisinau "Continent"
Showroom Toyota: str. Arborilor, 17/1, Chisinau
Telefon: 791-477, 791-466, 791-455
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!