Prima pagină  »  Ştiri  »  Bentley Motors motiveaza inginerii incepatori
7 IULIE 2009, 12:27
1,087
0
Bentley Motors motiveaza inginerii incepatori
De Redactia PiataAuto.md
0
Deja al doilea an consecutiv, absolventii Bentley Motors au fost prezenti la Festivalul Rockingham organizat pentru inspirarea studentilor si a profesorilor pentru a le creste interesul acestora pentru stiinta, matematica si inginerie. Festivalul a avut loc intre 30 Iunie – 2 Iulie, in cadrul caruia au fost prezentate ultimele elaborari tehnice, cat si exemplare care demonstreaza importanta si placerea furnizata de pe urma procesului de elaborare a automobilelor. In anul trecut, la acelasi festival au fost prezenti peste 2.400 de elevi din 64 scoli britanice.

Pe parcursul festivalului, echipa din sase absolventi Bentley au avut grija de tineri, pe care de fapt i-a motivat sa devina ingineri. La stand-ul Bentley, elevii au putut admira modelele Azure si Continental GTC, ca mai tarziu sa participe la jocuri interactive ca “downhill racer” si Bentley “Greenpower”. Prima joaca presupunea manevrarea unei masinute prin intermediul radio telecomenzii, unde tinerii isi puneau intrebari despre materialele ce absorb din forta impactului in cazul unui accident, in timp ce a doua joaca consta din cat de repede aveau sa fie aranjate partile componente ale unui model in miniatura Bentley pentru o eventuala asamblare a automobilului.

Reprezentantii companiei Bentley Motors s-au straduit sa organizeze tot la un nivel cat mai inalt, demonstrand ca procesul dezvoltarii unui automobil ofera o placere de neuitat. In Marea Britanie deja se simte o scadere in randul tinerilor indreptati spre stiintele exacte, care pune sub intrebare viitorul numarului de savanti si ingineri, iar Bentley prin intermediul acestui festival, si-a pus drept scop cresterea acestui numar de specialisti.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!