Prima pagină  »  Ştiri  »  Lupta pentru Tesla este oprita de instanta de judecata
31 IULIE 2009, 12:42
1,721
0
Lupta pentru Tesla este oprita de instanta de judecata
De Redactia PiataAuto.md
0
Martin Eberhard, fostul CEO (Chief Executive Officer) al companiei Tesla, a inaintat o cerere in una din instantele de judecata americane, prin care solicita sa fie declarat drept unul din fondatorii companiei Tesla Motors, cea care in prezent produce cele mai performante sport car-uri electrice din lume, care sunt mai eficiente decat o Toyota Prius, dar care in acelasi timp pot obtine si o acceleratie fenomenala de 3.9 secunde pana la 100 km/h.

Compania Tesla, care a fost reprezentata in instanta de biroul de avocati Sonsini Goodrich & Rosati, i-a cerut in cadrul procesului lui Martin Eberhard sa-si revizuie pretentiile si sa renunte la afirmatiile false inaintate potrivit carora Elon Musk (Initiatorul proiectului Tesla) nici macar nu si-ar fi obtinut licenta de studii superioare. Insa reprezentantii companiei Tesla, au afirmat ca aceste afirmatii sunt false si ca opusul poate fi dovedit foarte usor prin intermediul serviciilor online de verificare a licentelor.

Judecatorul care examina cazul, a respins pretentia fostului CEO Tesla, Martin Eberhard pe motiv ca ar fi nefondate. La sfarsit, “tatal” companiei Tesla Elon Musk si actualul CEO al acesteia, a declarat ca este de acord cu decizia judecatorului, si ca afirmatiile lui Eberhard sunt complect aberante si fara de sens logic.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!