Prima pagină  »  Ştiri  »  Traditie si inovatie - Audi Design grand piano
10 IULIE 2009, 11:43
1,275
0
Traditie si inovatie - Audi Design grand piano
De Redactia PiataAuto.md
0
Echipa Audi Design Studio din Munchen a decis sa lase pentru un moment intr-o parte automobilele si sa se ocupe de piane. Acest lucru nu este ceva neobisnuit pentru compania germana, deoarece de-a lungul anilor, Audi a fost implicat in diferite activitati culturale, iar la muzeul companiei din Ingolstadt periodic au loc concerte jazz.

Dificultatea cea mai mare pentru designer-i era ca nu prea stiau de unde sa inceapa, si cum ar fi trebuit interpretata filosofia de design a companiei Audi prin intermediul unui pian, instrument care are o forma predefinita de multi ani. Totusi din moment ce a inceput procesul de elaborare, designer-ii Audi au venit cu un numar mare de idei, care au placut si reprezentantilor companiei Bosendorfer.

Echipa de design-eri Audi au cooperat foarte eficient cu specialistii companiei Bosendorfer, mai ales ca Audi nu are experienta in constructia pianelor. Insa pe de alta parte, Bosendorfer, are o experienta foarte bogata in domeniu, oferind clientilor sai un sunet impecabil incepand cu anul 1828. In rezultat s-a primit un pian extrem de frumos care pe de o parte isi mentine caracterele clasice, dar care pe de alta parte este conturat de liniile curgatoare spre lateral.

Incepand cu 16 Iulie cand va avea loc prezentare pianului “Audi Design grand piano”, compania Bosendorfer il va introduce in catalogul sau de produse, iar pasionatii de sunetul emis de un pian construit cu suflet si multa staruinta, vor fi nevoiti sa scoata din buzunar un pret “simbolic” de 100.000 Euro.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!