Prima pagină  »  Ştiri  »  Volvo XC60 demonstreaza mai multa sportivitate cu pachetul R-Design
9 IULIE 2009, 12:52
1,334
0
Volvo XC60 demonstreaza mai multa sportivitate cu pachetul R-Design
De Redactia PiataAuto.md
0
Chiar daca Salonul Auto de la Frankfurt va avea loc in toamna acestui an, producatorii auto mondiali care vor lua parte la unul din cele mai mari saloane auto din lume, incep cate putin sa anunte ce noutati vor aparea la stand-urile lor. Astfel face si Volvo, care anunta ca la Frankfurt printre modelele sale noi, se va afla si Volvo XC60 R-Design.

Pachetul R-Design nu este ceva nou pentru modelele Volvo, acesta fiind prezent pe aproape toata gama de modele Volvo, spre exemplu pe Volvo C30, S40, V50, s80, v70 si XC90, iar mai pe nou, producatorul anunta ca acesta va fi oferit si pentru crossoveer-ul Volvo XC 60. Cu ajutorul pachetului R-Design, producatorul suedez o inzestreaza pe Volvo XC 60 cu un caracter rafinat si o infatisare mult mai sportiva, perfecta pentru tinerii ce doresc sa-si personalizeze automobilul cu optiuni exclusive.

Este usor de recunoscut tipicile atribute R-Design, acestea fiind: suporturile oglinzilor retrovizoare, aranjamentele de culoare argintie regasite la bara de protectie fata, in lateral pe praguri si in spate intre tevile de esapament, discurile din aluminiu cu cinci spite Cratus de 18 inch, insa marimea acestora, optional poate fi marita pana la 20 inch, care de fapt este o marime noua pentru Volvo XC 60, fiind oferita doar pentru pachetul R-Design.

La interior domina elementele metalice sub forma insertiilor din aluminiu de pe volan, moldingurile usilor, cat si de pe consola centrala. Si pedalelor le-au fost redate un efect dinamic datorita aluminiului cu insertii din cauciuc, pentru ca conducatorul sa le simta mai bine si sa le poata utiliza cat mai eficient. Scaunele sunt extrem de confortabile, iar pentru un efect vizual cat mai pronuntat, acestea sunt tapitate cu piele vopsita in doua culori: bej deschis si negru intunecat.

Astfel se pare ca Salonul Auto de la Frankfurt ce va avea loc intre 17 si 27 Septembrie ne va rezerva multe surprize placute, insa pana atunci nu ne ramane decat sa asteptam…
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!