Prima pagină  »  Ştiri  »  Buick pregateste lansarea noului crossover hybrid
10 AUGUST 2009, 10:19
1,322
0
Buick pregateste lansarea noului crossover hybrid
De Redacţia PiataAuto.md
0
Industria auto americana se pare ca cate un pic renunta la motoarele enorme ce consuma zeci de litri de combustibil la 100 km, si tot mai des incearca penetrarea segmentului destinat automobilelor hybrid. Acesta este si cazul companiei Buick, care de curand a anuntat ca in anul 2011 va lansa un crossover cu cinci locuri, care pe langa propulsorul V6 pe benzina de 3.6 litri, mai este dotat si cu o unitate de propulsie hybrid pe baza de electro motoare si baterii Litiu Ion care pot fi incarcate usor de la priza de casa.

Chiar daca noul crossover nu a primit pana cand un nume, se stie ca se va baza pe modelul Enclave ce a repurtat un succes mare in SUA. Pe langa modelul hybrid, noul crossover va mai fi disponibil in doua versiuni ce vor fi propulsate de un motor de 2.4 litri Ecotec, sau de unul V6 de 3.0 litri.

Cat priveste versiunea hybrid, aceasta va fi dotata cu doua electro-motoare, cu baterii Litiu-Ion si cu sistem de reincarcare elaborat de GM pentru modelul Volt. Astfel, bateriile pot fi reincarcate complect la o priza de casa de 110 V in 4-5 ore, iar raza de autonomie garantata de acestea va reduce considerabil din consumul de combustibil.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!