Prima pagină  »  Ştiri  »  Cat de simpla si comoda poate fi utilizarea unui card de
8 AUGUST 2009, 12:00
4,021
0
Cat de simpla si comoda poate fi utilizarea unui card de combusitibl? BEMOL ne explica
De Bemol
0
Fie ca vorbim de persoane fizice, cu automobile particulare, sau de persoane juridice, cu automobile incadrate in proces de lucru, cu totii trecem frecvent pe la statiile peco pentru alimentari cu combustibil. Desi achitarile cu bani gheata sunt raspandite pe larg, mai ales in cazul persoanelor fizice, exista o metoda simpla, comoda si avantajoasa de a alimenta automobilul, beneficiind de reduceri si oferte speciale: cardurile BEMOL.

Ce reprezinta cardurile BEMOL?

Cardurile BEMOL reprezinta o modalitate simpla, comoda si sigura de efectuare a platilor pentru procurarea combustibilului, precum si un instrument eficient pentru monitorizarea si gestionarea cheltuielilor Dvs. legate de combustibil.

Din momentul primirii cardului BEMOL, un cont de combustibl BEMOL va fi deschis automat pentru Dvs. Puteti solicita cateva carduri pentru acelasi cont de combustibil BEMOL si sa ajustati fiecare card BEMOL conform necesitatilor Dvs. Spre deosebire de tichetele de combustibil, puteti utiliza cardul Dvs BEMOL pentru a procura orice cantitate de combustibil, incepand cu 0.01 l pana la cantitatea maxima pentru rezervor. La solicitarea Dvs, puteti primi rapoarte saptamanale/lunare/anuale privind procurarile de combustibil dupa criteriul numarului cardului, tipului de produs si al cantitatii, incluzand detalii privind data, ora si locul efectuarii fiecarei tranzactii.

Exista doua tipuri de Carduri Bemol: carduri pre-paid (cu plata in avans) si carduri post-paid (cu plata in credit).

Cardul Pre-paid

Posesorii de card Pre-Paid beneficiaza in mod automat de sistemul de reduceri de pret in baza de volum oferit de BEMOL;
Cardul este oferit gratis in cazul procurarii a mai mult de 100 litri de combustibil;
Cardul va fi eliberat in cel mult doua zile lucratoare din momentul primirii platii de catre BEMOL;
Plata poate fi efectuata in numerar la Oficiul Central BEMOL ori la orice statie BEMOL, sau prin transfer bancar;
Posesorii de card BEMOL nu sunt obligati sa mentina un sold minim in contul lor de combustibil BEMOL.


Cardul Post-paid
Cardul este oferit gratis clientilor credibili;
Conditiile de plata in credit vor fi convenite cu BEMOL pentru fiecare caz in parte.


Cardurile BEMOL – adaptabilitate la specificul necesitatilor Dvs.

Pentru o mai buna corespundere cu necesitatile Dvs. cotidiene, cardurile BEMOL va ofera o gama larga de posibilitati de gestionare:

Identificarea cardului – Cardul poate fi inregistrat pe numarul de inmatriculare al mijlocului de transport, pe numele soferului sau pe persoana juridica;
Restrictia de regiune – Puteti restrictiona utilizarea cardurilor Dvs la statiile de alimentare cu produse petroliere din anumite regiuni ale Moldovei;
Restrictia de zi si timp – Puteti restrictiona utilizarea cardului Dvs pentru orice zi si/sau ora;
Restrictia de cantitate – Puteti restrictiona utilizarea cardului Dvs in privinta cantitatilor maxime de combustibil ce urmeaza a fi procurate zilnic, saptamanal sau lunar.


Cum sa obtin cardul Bemol?

Puteti solicita carduri pre-paid si post-paid la oricare statie BEMOL sau la oficiul central din Chisinau.

Cardul BEMOL, cu mentionarea numarului de inregistrare al automobilului pe partea verso a cardului - poate fi obtinut doar in oficiul central al companiei BEMOL.

Cum sa utilizez cardul meu Bemol?

Pentru efectuarea alimentarii cu combustibil, inserati individual cardul in dispozitivul card-reader instalat la coloana de alimentare sau transmiteti-l unuia din operatori. Dupa terminarea alimentarii cu combustibil, veti primi o chitanta care va contine detalii despre achizitia de combustibil efectuata, precum si detalii despre soldul ramas in contul Dvs de combustibil BEMOL (la dorinta).

Luati in consideratie faptul, ca, in cazul mentionarii numarului de inregistrare al automobilului anumit pe cartela, alimentarea altor automobile este imposibila.

Calitatea – elementul definitoriu al combustibilului nostru

Durata de viata sporita a vehicului si lipsa problemelor tehnice este garantata doar de un combustibil de calitate inalta. Produsele petroliere oferite la statiile BEMOL sunt livrate prin Portul International Liber Giurgiulesti, fiind importate din una dintre cele mai moderne rafinarii din Europa, aflata in Grecia. In interesul clientilor sai, dar si in scopul protectiei mediului ambiant in Republica Moldova, BEMOL ofera in exclusivitate produse petroliere ce corespund standardelor aplicabile ale Uniunii Europene! Prin urmare, fie ca e vorba de motoare diesel, sau pe benzina, puteti fi intotdeauna siguri de calitatea de exceptie a combustibilului nostru!

Adresa oficiului central BEMOL:
Str. Mihai Viteazu, 2/2,
MD-2004, Chisinau, Republica Moldova
Tel: ( 373 22) 293-491
www.bemol.md
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!