Prima pagină  »  Ştiri  »  Chrysler PT Cruiser va fi produs in continuare
4 AUGUST 2009, 09:56
1,549
0
Chrysler PT Cruiser va fi produs in continuare
De Redactia PiataAuto.md
0
Chiar daca la 12 Ianuarie 2009 a fost anuntat ca productia lui Chrysler PT Cruiser va fi sistata la inceputul anului 2009, reprezentatii companie anunta ca au luat decizia de a continua producerea wagon-ului cu design retro cel putin pana la sfarsitul anului 2009. Asamblarea micutului PT Cruiser va continua la aceeasi fabrica Chrysler, din orasul mexican Toluca.

Istoria lui PT Cruiser a inceput in anul 2000, atunci cand a fost lansat sub marca Plymouth. Insa la putin timp dupa lansare, PT Cruiser a trecut sub aripa Chrysler, anticipandu-se astfel incetarea existentei marcii Plymouth. Incepand cu anul 2000, Chrysler PT Cruiser a fost comercializat in peste 60 tari ale lumii, pe teritoriul carora au fost comercializate peste 1.3 mln unitati.

Chiar de la aparitia sa pe piata, PT Cruiser a devenit un model de succes in special pe piata americana. Incepand cu anul 2001, acesta a primit o multime de premii unde cele mai importante dintre acestea sunt : “Cel mai bun automobil de dimensiuni mici - 2001” acordat de revista Automobile Magazine, “Masina Anului 2001” acordat de “African Americans on Wheels” si “Latinos on Wheels”, sau “Cea mai buna achizitie din categoria automobilelor compacte” acordat de Consumer Guide in anul 2006 si multe altele.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!