Prima pagină  »  Ştiri  »  General Motors s-a apucat de treaba!
12 AUGUST 2009, 10:15
1,498
0
General Motors s-a apucat de treaba!
De Redacţia PiataAuto.md
0
La scurt timp dupa ce criza financiara s-a napustit si asupra gigantului industriei auto General Motors, care a fost nevoit sa treaca prin faliment pentru a obtine imprumuturi si finantari considerabile din partea guvernului american, cele patru marci pe care se bazeaza “noul” General Motors anunta ca vor lansa sase modele noi pentru anul 2010, printre care cel mai eficient crossover Chevrolet Volt, dar si noul sedan Buick LaCrosse.

In incinta Centrului de Design General Motors, conducatorii companiei au avut ocazia de a admira noile modele ale anului 2010, dar si sa arunce privirea asupra celor ce vor fi introduse in viitorul apropiat. Astfel, pana la sfarsitul anului 2011, Cadillac va lansa cinci noi modele, Chevrolet va introduce un total de 10 modele printre care si Volt, iar la randul sau, Buick si GMC vor dezvalui 10 noi modele, printre care un crossover compact hybrid Buick.

Chiar in aceasta luna, Cadillac planifica lansarea a doua modele noi ca SRX si CTS Sports Wagon. Pe langa acestea, compania elaboreaza un nou sedan sportiv care se va pozitiona ceva mai jos decat renumitul CTS, si va oferi clientilor sai propulsoare eficiente la preturi mai joase decat ale concurentilor.

Insa pe langa lansarea noilor modele, compania GM va pune un accent foarte mare pe parerile si sugestiile clientilor sai. Astfel, presedintele General Motors, Fritz Henderson, a asigurat ca el si alti conducatori ai companiei vor discuta de fiecare data cand vor avea ocazia cu clientii companiei prin intermediul intalnirilor sau a site-ului companiei. Iar in acelasi timp, atat clientii cat si criticii, vor avea posibilitatea de a discuta deschis si cu design-erii companiei despre ideiile si tehnologiile noi lansate pentru dezvoltarea si implimentarea lor pe viitor.

Se pare ca General Motors s-a apucat serios de treaba mai ales ca nu prea are incotro, fiind nevoit sa restituie imprumutul acordat de guvernul american. Important este alt lucru, oare lansarea zecilor de modele ale intregului grup General Motors, nu este un act de disperare care nu va aduce rezultatul scontat si care nu vor face decat sa complice situatia companiei?! Ramane de vazut, totusi piata nord americana are o putere de cumparare foarte mare, iar produsele companiilor Chevrolet, Cadillac, Buick si GMC s-au recomandat bine aici timp de foarte multi ani...
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!