Prima pagină  »  Ştiri  »  Honda recheama inca 440.000 unitati din cauza unor probleme de siguranta
4 AUGUST 2009, 10:25
1,436
0
Honda recheama inca 440.000 unitati din cauza unor probleme de siguranta
De Redactia PiataAuto.md
0
Acum nu este nici un motiv de ingrijorare pentru proprietarii Honda din Republica Moldova, insa ar trebui sa o faca cei care au importat modelele anului 2001 Accord si Civic din Statele Unite ale Americii, deoarece compania a depistat un potential defect la sistemul de umflare a airbag-ului din partea conducatorului. Chiar daca rechemarea acestor automobile a inceput in Noiembrie 2008, compania anunta ca in lista au fost incluse aditional 440.000 unitati, care la fel vor necesita inlocuirea sistemului de umflare amplasat in volan.

Daca este sa luam in calcul riscurile la care sunt expusi conducatorii modelelor Honda Accord si Civic din anul 2001, se pare ca problema este destul de seriosa. Din cauza defectiunii la sistemul de umflare, acesta poate umfla prea tare airbag-ul soferului in timpul unui accident, cauzandu-se astfel explozia acestuia, iar prin urmare fragmente din metal pot trece prin tesatura airbag-ului provocand traume sau chiar decesul conducatorului.

Dupa cum mentionam mai sus, conducatorii modelelor europene Accord si Civic din anul 2001 nu ar trebui sa-si faca griji din cauza rechemarii, insa proprietarilor de astfel de modele procurate de pe piata americana i-as sfatui sa investigheze mai bine problema pentru inlaturarea eventuala a defectelor ce pot duce la urmari tragice!
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!