Prima pagină  »  Ştiri  »  Land Rover atrage atentia asupra schimbarilor climaterice
11 AUGUST 2009, 13:14
1,361
0
Land Rover atrage atentia asupra schimbarilor climaterice
De Redacţia PiataAuto.md
0
GALERIE FOTO (3 IMAGINI)
O echipa formata din trei absolventi ai universitatii Cambridge, vor porni in curand intr-o expeditie lunga de aproximativ 32.000 km, ce va cuprinde 31 tari aflate pe coasta Oceanului Atlandic, pe teritoriul carora vor incerca sa aduc ala cunostinta a peste 10.000 elevi si studenti care ar fi potentialul impact pe care le-ar avea schimbarile climaterice in viitor la nivel mondial.

“Atlantic Rising” se numeste expeditia, iar cei trei participanti au fost alesi dupa ce au castigat bursa “Go Beyond 2009” acordata de RGS-IBG si Land Rover. In cadrul evenimentului ce a avut loc in incinta Royal Geographical Society din Londra, absolventilor li s-a oferit cheile de la vehiculul la bordul caruia vor strabate distanta de 32.000 km, acesta fiind un Land Rover Defender 110, dar si suma de 12.000 Euro.

Tim Bromfield, Lynn Morris si Will Lorimer vor urma conturul coastei Atlanticului pe cat de aproape va fi posibil. Totusi scopul absolventilor este sa urmeze linia coastei la doar 1 metru distanta, pentru a atrage atentia asupra prezicerilor emise de savanti potrivit carora anume la aceasta distanta se va afla coasta Atlanticului peste 100 ani, eroziune cauzata de schimbarile climaterice la nivel global.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!