Prima pagină  »  Ştiri  »  Motocicletele BMW Motorrad sunt deja in Republica Moldova!
7 AUGUST 2009, 03:02
2,751
0
Motocicletele BMW Motorrad sunt deja in Republica Moldova!
De Auto Space SRL, importator general BMW in Republica Moldova
0
Compania AutoSpace SRL – importator general BMW in Republica Moldova, anunta startul vanzarilor pentru motocicletele BMW. Acum, adevaratii fani ai motosportului vor putea simti puterea inimaginabila si manevrabilitatea fantastica a legendarelor motociclete BMW.

Cand visurile devin realitate

Motocicleta inseamna pentru Dvs intruchiparea in forme de fier a dorintei irezistibile pentru a merge inainte. Cand v-ati imaginat ultima data motocicleta ca parte... a sufrageriei Dvs.? Atunci familia motocicletelor BMW nu Va va dezamagi asteptarile. In aceste motociclete tehnologiile de ultima ora vin in serviciul pasiunii adevarate pentru motosport. Perfectiunea fiecarui detaliu, silueta unica, calitatile impresionante ale tinutei de drum si placerea imensa de la condusul acestora acum sunt puse pentru totdeauna la dispozitia Dvs – pe traseu, pe circuit sau pe drumurile accidentate. Reunind experienta bogata si aspiratia de a aplica solutii revolutionare, inginerilor BMW le-a reusit de minune sa creeze motociclete cu adevarat apreciate si prestigioase.

Oricare din modelele BMW Motorrad pot fi importate in Republica Moldova la comanda, tin termen de 2 saptamani, insa, deja in acest moment in showroom-ul BMW din Chisinau sunt prezentate urmatoarele modele:


F 800 GS. Rebel. Datorita dinamismului de exceptie.

Noul BMW F 800 GS se distinge prin puterea unica pe care o genereaza. Rezultatul: oricare plimbare vi se va intipari pentru mult timp in memoria Dvs, si asta pentru ca fiecare calatorie Va va oferi o placere inimaginabila.

Rebel. Datorita abilitatilor veritabile in off-road. Unul din scopurile de baza in elaborarea modelului a fost obtinerea perfectiunii in rulare atat pe asflat, cat si in locurile unde aceste lipseste cu desavarsire. F 800 GS este exact asa – datorita greutatii proprii reduse, rezervei mare de putere dar si gratie manevrabilitatii exacte. Indiferent de coordonatele geografice in care calatoriti, cu F 800 GS nu Va veti abate de la curs.

Rebel. Datorita echiparii bogate. Posesori lui BMW F 800 GS nu-si vor dori mai multe, deoarece dispun de tot ce au nevoie. De la folosirea celor mai bune materiale, ce garanteaza o fiabilitate dusa pana la perfectiune, si sistemul ABS decuplabil, pentru o siguranta maxima, pana la elemente de comfort precum sistemul de incalzire a manerelor, indicatoarele luminoase cu LED-uri si computer de bord.

Rebel. Datorita design-ului. Scopul pentru care a fost creat se observa imediat: F 800 GS impresioneaza prin exteriorul impecabil, caracterizat de constructia din tevi tubulare, “nasul” tipic care nu numai ca este util pe suprafetele off-road, dar il si afirma cu multa mandrie pe F 800 GS ca membru al familiei BMW.

Galerie foto F 800 GS:




R 1200 GS. Simtiti-va un explorator adevarat.

R 1200 GS este un alt model impresionant, propus de inginerii creatori ai clasei motocicletelor turistice mari, de tip enduro. Noul BMW R 1200 GS, care inlocuieste predecesorul pe nume R 1150 GS, transpune in viata cererea pentru motocicleta sport de distante lungi perfecta de tip enduro. Independenta, puterea, confortul la parcurgerea celor mai mari distante, manevrabilitatea si stabilitatea, va vor livra maximum de placere, chiar si pe drumurile montane accidentate. Aceste fapt este posibil si datorita greutatii reduse pentru aceasta clasa – doar 225 kg. Gratie proprietatilor de rulate ale sasiului si calitatilor de exceptie ale susensiei, calatoriile pe cele mai accidentate drumuri raman a fi o placere enorma.

R 1200 GS imbina de minune calitati offroad, cu cele ale unei motociclete de asfalt. In comparatie cu modelul predecesor, R 1150 GS, care, la timpul sau a fost un lider absolut in vanzari si cel care stabilea nivelul de perfectiune in segmentul sau, multi ani la rand, R 1200 GS aducere progrese tehnice revolutionare. Un salt intr-o noua dimensiune, cu un viitor stralucit. Desi predecesorul sau a fost ovationat ca lider la o multime de parametri, noul R 1200 GS il depaseste in toate criteriile esentiale!

Galerie foto R 1200 GS:




F 800 S. Cu el explorarea devine sportiva.

Combinatia dintre placere si ratiune intr-o motocicleta e numita de noi intotdeauna “placere adevarata”. Acestei gandiri ii corespunde in totalitate BMW F 800 S. Noul propulsor cu doi cilindri in linie livreaza 85 cai-putere si dezvolta un cuplu maxim de 86 Nm, oferind, in acelasi timp, dinamism si putere la un consum mic de combustibil. F 800 S corespunde celor mai stricte standarde ecologice. Cureaua dintata de transmisie asigura livrarea stabila si continua de putere, nu necesita o deservire frecventa, are o perioada lunga de functionalitate si poate fi inlocuita cu usurinta. Sasiul bine setat ofera conditiile necesare pentru o deplasare calma dar sigura atat in orase, cat si pe traseele extra-urbane. Ca dotare aditionala, sunt oferite franele cu ABS. Executat intr-un stil sportiv, capacul aerodinamic protejeaza conducatorul de vantul de intampinare, iar liniile rezervorului si al scaunului asigura o contopire perfecta intre motocicleta si conducator, iar aceasta placere este suplinita de culorile impecabile si design-ul unic.

Galerie foto F 800 S:




Mai multe informatii puteti primi de la managerii de vanzari ai companiei AutoSpace SRL la urmatorul numar de telefon: 20-46-12


Importator Oficial BMW Group in Republica Moldova:
"AUTO SPACE" SRL
Showroom BMW: str. Bucuriei, 18a, Chisinau
Telefon: ( 373 22) 22-33-99
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!