Prima pagină  »  Ştiri  »  Sinonimul exclusivitatii - Porsche Panamera!
5 AUGUST 2009, 14:58
1,890
0
Sinonimul exclusivitatii - Porsche Panamera!
De Redacţia PiataAuto.md
0
GALERIE FOTO (4 IMAGINI)
Compania Porsche a decis ca pentru unii din clientii sai, noua Panamera li se va parea prea saraca in dotari, si din acest motiv s-a decis lansarea a doua noi programe. Primul este Exclusive, elementele acestuia vor fi instalate direct in uzina, iar al doilea este Tequipment, detaliile caruia sunt instalate direct de dealer. Desigur ca la individualizarea si asa “saracelor” modele Porsche Panamera, compania este predispusa sa utilizeze cele mai fine si exclusiviste materiale ca pielea, lemnul, aluminiul sau carbon-ul, insa foarte importanta este si prelucrarea corecta si calitativa a acestora. Din acest motiv, pentru angajati, unul din principiile fundamentale ale programului Porsche Exclusive ramane a fi prelucrarea calitativa doar prin intermediul metodelor manuale, dupa cum spune cunoscuta spusa: “Daca vrei sa faci un lucru bine, fa-l cu mana ta!”.

Un lucru este sigur... Daca cumparatorul unui Porsche Panamera va dori sa-si perfectionalizeze noul automobil prin intermediul programului Exclusive&Tequipment, acesta poate opta pentru o sumedenie de elemente ce nu fac decat sa-i bucure privirea si sa-l faca sa se simta mai mandru de noua achizitie. Astfel clientii vor putea beneficia de insertiile din lemn exclusivist Yachting Mahagoni, care de altfel poate fi regasit si pe cele mai luxoase iahturi. Insertiile din artar deschis, vor genera un contrast perfect pe fonul celor din lemn de culoare rosie intunecata, iar insertiile regasite pe plansa de bord, panelurile usilor, sau pe consola centrala, vor deveni cu siguranta foarte cautate de cei mai potenti finaciar clienti Porsche Panamera.

Pe langa aceasta, programul Exclusive&Tequipment propune si alte elemente decorative ale interiorului, cum ar fi: decorarea cu piele a jaluzelelor gurilor de aerisire, parasolarelor, oglinzii retrovizoare de la interior, volanului sau a consolei centrale fata/spate. Ba mai mult, elementele interiorului pot fi comandate in nuanta automobilului de la exterior, unde pana si cheia lui Panamera va poate sugera culoarea automobilului Dvs in caz ca din coincidenta la parcare stau numai exemplare Porsche Panamera. Pentru a aduga exlusivitate, se poate opta si pentru semnul companiei Porsche pe tetierele scaunelor fata si spate.

Un alt element ce poate fi ales pentru Porsche Panamera, ii va bucura foarte mult pe cei carora le place sa serveasca o cupa de sampanie pa bancheta din spate. In asa mod, pe centrul scaunului spate este montat un frigider, cu un volum de 10.5 litri care poate fi racit cu usurinta pana la 6 grade. Iar pentru ca pasagerii nu cumva sa uite ca sunt la bordul unui Porsche, cupele sunt inscriptionate cu sigla companiei.

O noutate este si sistemul multimedia de divertisment pentru aceeasi pasageri spate, care vor avea posibilitatea sa urmareasca posturile TV sau filmul preferat de pe discul DVD, prin intermediul a doua ecrane color de 7 inch integrate in tetierele fata. Fiecare ecran, infrumusetat si el cu piele de inalta calitate, este dotat cu o interfata USB, iar intreg sistemul poate fi controlat cu degetul datorita sistemului touchscreen.

Nu se stie pana cand cat vor fi nevoiti sa scoata aditional din buzunare doritorii de exclusivitate ai automobilelor Porsche Panamera cu pachet Exclusive&Tequipment , insa un lucru e sigur, luxul nu are limite, iar pretul nu conteaza...Uneori!
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!