Prima pagină  »  Ştiri  »  Subaru lanseaza doua noi modele la Frankfurt
7 AUGUST 2009, 13:38
1,418
0
Subaru lanseaza doua noi modele la Frankfurt
De Redacţia PiataAuto.md
1
GALERIE FOTO (10 IMAGINI)
Chiar daca pe ambele le cunoastem de mult timp, si chiar daca de putin timp deja sunt comercializate pe alte piete ca SUA sau Japonia, noile generatii Subaru Legacy si Outback destinate pietei europene, vor fi prezentate la Salonul Auto de la Frankfurt ce se va desfasura intre 15 si 27 Septembrie 2009. Ambele modele sunt foarte cunoscute in Europa, si nu au nevoie de nici o prezentare, demonstrandu-si de nenumarate ori aptitudinile in cei 20 ani de existenta pentru Legacy, si aproape 15 ani pentru Outback.

Noul Subaru Legacy a suferit schimbari semnificative fata de generatia anterioara, insa la baza acestuia in continuare va sta tehnologia Symmetrical All-Wheel-Drive (AWD), care va transmite pe suprafata de drum puterea emisa de propulsorul orizontal opozabil de tip boxer. Spatiul de la interior a crescut pentru ca toti pasagerii sa dispuna de mai mult confort. Noul Legacy va fi disponibil in doua versiuni de caroserie, Sedan si Station Wagon, iar gama de propulsoare va fi formata din motoarele pe benzina de 2.0 si 2.5 litri, cat si de propulsorul turbo-diesel de 2.0 litri.

De la lansarea pe piata europeana in anul 1996, Subaru Outback a pus la dispozitia proprietarilor sai o combinatie perfecta dintre calitatile superioare pentru un autoturism, cu cele specifice pentru un SUV. A patra generatie Outback a fost modernizat si mai mult fata de modelele anterioare, fiind caracterizat acum de un exterior redesenat ce inspira o prezenta mai sigura. Confortul la fel a fost imbunatatit, iar garda la sol a fost mentinuta la un nivel mai inalt specifica pentru un “crossover”. Gama de propulsoare va fi formata din cel pe benzina de 2.5 litri si cel turbo-diesel de 2.0 litri, iar in varful gamei se va situa puternicul motor de tip boxer de 3.6 litri.

Prezentarea oficiala a noilor modele va avea loc la 15 Septembrie, unde reprezentatii companiei Subaru vor sustine o conferinta de presa in cadrul careia vor fi anuntate mai multe detalii despre modelele Legacy si Outback.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!